Willam 9 månader


Kl. 12:53 |
I dag har William varit lika länge utanför magen som innanför magen. Bara tre månader kvar till han fyller hela ett år. Jag som minns Tildes ett årsdag som i går fyller snart tre år. Galet galet galet :-)
 
 
Nu har han börjat ställa sig upp mot saker, det är väl det senaste. I morse klättra han upp på fotpallen till fotöljen så det gäller att vara med. Tur jag har två ögon i nacken också ;-) Att klappa händerna har han också lärt sig de senaste dagarna och han gör det gärna till Lollo & Bernie. 
 
 
I går ansökte jag om dagisplats och planen är att han ska börja efter sommaren. Lika gammal som Tilde var. Vi tyckte det var perfekt och har fungerat väldigt bra. Vi hoppas såklart att få plats på storasysters dagis.




Kommentarer
Johanna

Ja visst går tiden snabbt! Här måste vi också skriva in på dagis till efter sommaren, det är egentligen alltför tidigt för en tiomånaders men Norge har bara intagning i augusti annars får man vänta till året efter om man inte får restplats (som man sällan får)... Grattis William iaf på niomånadersdsgen :-)

elin

Vilken fin kille! Härligt han sitter! :)
Tider går ruskigt fort med de små! Har en på åtta månader här hemma och det händer verkligen mycket just nu!




Kom ihåg mig?