Jag lever !


Kl. 19:57 |
God kväll vänner!
 
Jag lever :-) Har bara inte prioriterat bloggen den senaste veckan. Ni kanske undrar hur det går i skolan och den första inne veckan var riktigt kul! Kändes ju lite konstigt att åka hemifrån och vara borta hela dagen och komma hem till ett dukat bord med middagen serverad ;-) Det var en väldigt intensiv vecka med föreläsningar från klockan 8.30 - 16.00. Nu har vi egna studier denna vecka och nästa vecka. Sedan har vi ett seminarium vecka 7 och tenta vecka 8 :-) Det känns som jag har gjort rätt val att börja studera nu. Visst blir det mycket läsning på kvällarna och helgerna men jag tycker också att jag hinner få mycket gjort om dagarna. William sover två gånger, sammanlagt 3 timmar ungefär och då gäller det att passa på. Hemmasysslorna gör vi tillsammans, han gillar när det dammsugas och tvättas :-)
 
Tilde får ju gå lite mer på dagis nu. Men jag ska verkligen försöka med att hålla timmarna nere. Nu går hon så att vi tajmar in Williams sovning så jag hämtar henne så fort han vaknar på eftermiddagen. Så det blir ungefär 6 timmar/dag. Ska försöka låta henne vara ledig på fredagarna, om jag hinner med :-) Har de senaste dagarna fått höra från pedagogerna att Tilde alltid är så glad och det värmer ju i hjärtat att höra att hon trivs där! Det dåliga samvetet minskas ju något i alla fall :-)
 
Nä, nu ska jag kika runt på lite inspiration till hallen innan mina ögon går i kors. Jag är så trött. De senaste nätterna har inte varit en dans på rosor om jag säger så. Tror det är två tänder som spökar på herrn..




Kommentarer



Kom ihåg mig?