Ett barnfritt dygn har vi haft


Kl. 20:44 |

Godaste råbiffen hittar ni hos APA.

Hej bloggisar.

I går checkade jag och Johan in på ett hotell här i stan, fixade till oss lite och gick sedan till en av stans nyaste restauranger, APA. Vi hängde på dörren kl 16 och fick ändå plats vid baren. Knökfullt! Men eftersom barstolarna var riktigt sköna så stannade vi ändå kvar. 


Jag fuskade lite igår med att äta upp brödet och några strips. Fy så dåligt jag mådde sedan på kvällen. Det är inte värt det. 

Efter middagen gick vi på bio, Taken 3 såg vi. Sedan somnade jag i sängen före nio och sov som en stock till kl 6.30 ;-)

Ett härligt dygn tillsammans fick vi innan allvaret börjar i morgon.  Blandade känslor men jag tror det kommer bli bra. Kl 10.00 ska jag befinna mig på Mittuniversitetet för upprop. 13.15 börjar första föreläsningen. Tänk att jag lämnar sjuksköterskeyrket. Det yrket jag flyttade upp till Sundsvall för att studera till och blev kvar. 




Kommentarer
Sofia Montaigne

Hoppas det gick bra idag👊

Svar: Tusen tack Sofia! Det gick jättebra. Men det var korvstoppning direkt 😅 hihi<3
Sara´s Dagbok

Hanna

Vad kul, men du lämnar ju inte sjuksköterskeyrket. Du specialiserar ju dig, du kommer ha mkt nytta av att jobbat inom akutsjukvården. När det blir urakutsnitt går det undan. Lycka till! Angående barn i sängen, så samsover vi med två barn. Alla får sova och är glada. Mina barn är tre och fem år, träffar de ju knappt på dagarna då jag arbetar. Så natten är ju perfekt för alla att få närhet och trygghet.




Kom ihåg mig?