Adidas.se


Kl. 19:33 |
God kväll bloggisar!
 
William somnade som en stock i kväll och Tilde håller på att läsa bok nu och somnar förhoppnignsvis vilken minut som helst. Ljusen är tända och jag råka surfa in på en sida jag INTE skulle ha hittat. Åhhhh, SÅ himla mycket fint både till stora och små. Titta bara på de här skorna! De till vänster till mig och de till höger till Tilde. Jag är på jakt efter ett par inneskor till henne (hon ska börja på gympa på lördag) och dessa vore ju perfekta!
 
 
Just nu kör de lite rabatt på sidan där du får 15 % rabatt om du köper två varor, 20 % rabatt om du köper tre varor och handlar du fyra varor och fler så får du 25 % rabatt!
 

Nu ska jag fixa lite kvällsfika här, kanelstekta äpplen med 3 msk Lindberg´s vaniljkvarg. Mums mums mums säger jag bara :-) Och i kväll blir det IDOL såklart. Ser ni ? Tyckte ni att det var rätt personer som gick vidare i går ? Stor kram!




Kommentarer
Susanna Maria J

Å jag vill ha dom turkosa! SUperfina! :D

Jennybenny

Små gympaskor kan vara det sötaste dom finns!
Trevlig kväll på dig vännen <3

Maria

Varför ska hon ha skor på gympan, det är bättre för barn att vara utan skor när det håller på med gymnastik.

Svar: Ja det kanske det är? :) Måste väl erkänna att jag är lite nojjig med att vara barfota :)
Sara´s Dagbok

Mikaela

Vilka snygga skor!Hör efter först om de ska ha skor.Jag köpte inneskor till gympan förra året då äldsta började förskoleklass men de får inte ha det utan får köra med mockasiner eller barfota.




Kom ihåg mig?