Julklapps tips


Kl. 09:08 |
Liksom många andra älskar Tilde filmen Frost (Frozen). Jag vet inte hur många gånger vi har sett den. Har ni spanat in figurerna från filmen ? Just nu har Lekmer nedsatt pris på dessa med 15 %. När vi ser på film så ser vi via våran teliabox. Men nu har de tagit bort filmen ur sortimentet så nu var det väldigt länge sedan vi såg den. 
 
 
Snögubben Olaf
 
 
Prinsessan Anna 
 
Du kommer till Lekmer HÄR!
 
Jag tänkte dela med mig av lite julklappstips framöver. Vad tycker ni om det ? Hoppas det uppskattas :-)
 
 




Kommentarer
Therese

Det uppskattas verkligen! Vi har fullt sjå att komma på saker som vår 2,5-åring kan önska sig av släkten. Vill ju komma på "vettiga" saker och försöka undvika klappar som mest blir liggande eller som bara känns onödiga eller av dålig kvalité. Vi har inte sett Frost än, kanske något att testa, hon älskar tecknat!

Svar: Vad roligt Therese :) Ja vi tycker också det är svårt med julklappar till Tilde! Och vi vill att det ska vara bra och nyttiga saker. Inte bara en grej för att... Som sedan läggs undan bland annat.
Sara´s Dagbok

Johanna

Lite dålig timing att döpa sin dotter till Elsa för nu får vi alltid frågan om storasyster har fått döpa lillasyster efter prinsessan Elsa, eftersom vi bor i Norge där Elsa inte är ett vanligt namn på småbarn... Börjar bli lite trött på den referensen :-p Men såklart älskar vi Frost!




Kom ihåg mig?