Fixerad?


Kl. 23:40 |
Har era små fixerat sig? Det gjorde inte Tilde nämligen så jag vet inte hur det kan kännas. Givetvis känns det olika för alla. Hur kändes det för er?

Kommentarer
Linnea

När vår lilla (numer ganska stora tjej) fixerade sig någonstans runt vecka 36-37, så var det som en lättnad. Jag hade då varit sjukskriven i över två månader för en foglossning som gjorde att jag inte ens kunde sopa snön från bron utan att måsta gå och vila. Men när det där lilla huvudet la sig till rätta var det som om hon tryckte fast mitt bäcken det lilla som behövdes för att jag i alla fall skulle kunna gå en kortare promenad utan att vilja dö efteråt. Så för mig var det en underbar känsla!

Svar: Vad skönt för dig. Vilken tur :-)Ja tänk vad underbart att kunna ta en promenad, det var längesen för mig. Längtar nu efter kommande barnvagnspromenaderna :-) :-)
Sara´s Dagbok

BeaS

Vår lille skrutt var fixerad förra veckan, bf 13april. Har inte märkt någon skillnad alls :)

Svar: Ååå så nära nu :-) 11 dagar kvar :-) :-) wiiiieeee!!!! Kram
Sara´s Dagbok

Charlie var fixerad redan från v 32, men jag minns inte att det kändes på nåt speciellt sätt :)
Nu i v 33 med denna bebis så har barnmorskan inte börjat klämma än, så jag har ingen aning om den har huvudet upp eller ner ens :) Fast jag tror den har huvudet ner eftersom det rörs mest uppe vid revbenen :)
Kom ihåg mig?