Dags att rycka upp sig...


Kl. 09:58 |
 
Spännande att stå ute och höra på åskan och kika på blixtrarna på långt håll. I går följde Tilde med sin mormor och  gammelmoster ner till Hudik för att spendera två nätter där. 
 
Godmorgon.
 
William gav mig en lite bättre natt så känner mig lite piggare idag. Skönt. Jag tror det är lite tjorvigt med magen ? Nu ska här städas och fixas innan jag ska åka in mot stan och besöka Sportsgym. Jag ska träffa Malin och vi ska göra lite mätningar på kroppen och sedan är det faktiskt dags att börja komma i form. Hemma träning kommer det bli för hela slanten. Jag tror det kommer bli riktigt tufft eftersom jag i nuläget rör mig så lite som möjligt och äter precis vad jag vill utan att tänka mig för. Och egentligen är det inte alls likt mig. Samtidigt som jag tycker det ska bli jätteroligt kommer jag få en knytnäve i magen med hur sanningen egentligen ser ut. Men det är väl det som behövs för att jag ska skärpa till mig :-)
 
Är det något ni vill jag ska blogga om och dela med mig av till er ? 




Kommentarer
OSLOFRU

Hmm kanske du har några tips på andra kul bloggar att läsa som är liknande din? :)

en sån mätning skulle jag aldrig våga göra, vill inte veta hur illa det är :)

Svar: Phuu! Det gick ju bra. För mig blir det lättare att ta tag i det när jag får det svart på vitt. Ett litet wake up call :-)
Sara´s Dagbok

Sabina

Fin bild, lycka till! :)

Svar: Tack :-)
Sara´s Dagbok

Gunilla

Vilken fin bild!
Under denna våren har jag inte tränat någonting, vilket är väldigt olikt mig, jag har tränat någonting under hela mitt liv annars. Vet inte varför riktigt som det blivit så här. Men, nu efter semestern och alla goa grillkvällar är det dags att ta tag i detta :-) Kom gärna med tips som kan peppa. Ha en bra kväll! Kram

Svar: Härligt att komma i gång igen :-) Vi får peppa varandra :-)

Kram
Sara´s Dagbok

BeaS

Ja, dela gärna med dig! Så sprider du inspiration :-)

Svar: Kul :-)
Sara´s Dagbok

Emma

Ja dels gärna med dig:-) Väntar mitt andra barn i sept o ser så fram emot att komma igång. Hemmaträning lär det bli här med.. Vet du om Malin fortf kör pt online? Tack för trevlig blogg och läsning!

Svar: Vad roligt :-) Malin har inte PT online längre.

Vad glad jag blir att du gillar bloggen :-) <3 Jag är då glad över att jag nu börjar finna lite tid för den igen :-)
Sara´s Dagbok

Ida

Tycker att det vore spännande att följa din träningsresa även denna gång, som du skrev om träningen efter Tilde ungefär. Tror att du kommer göra ett grymt jobb även denna gång!

Svar: Vad kul! :-)

Med Olga slet jag som ett djur och gjorde allt rätt men tyvärr inga wow resultat. Denna gång tror jag kommer gå bättre när jag regelbundet kommer träffa Malin :-)
Sara´s Dagbok

Ellenor

Ja dela gärna med dig av lite tips och inspiration! Är själv mamma till 2 små, nu 5 månader efter förlossningen känner jag också att jag vill sätta igång med träning och bättre kost.

erikasblogg.se

Jaaa jag vill absolut läsa om din träning! Jag är också igång med hemmaträning och jogg och blir så peppad av att läsa liknande bloggar :)

Svar: Vad roligt Erika! Då ska jag dela med mig :-D
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?