Renovera trappen


Kl. 10:29 |
Hej vänner! 
 
Nu är jobbhelgen över (gick av i går mårse) så nu är jag ledig till på onsdag natt. Denna vecka har jag en kortvecka då jag bara jobbar onsdag och torsdag natt. Så skönt!
 
Jag tänkte dela med mig av förebilder ut av våran trapp som ska få sig en rejäl makeover. Som ni ser är den i stort behov av en liten uppfräschning. Nu på morgonen har jag tagit bort spjälorna som är nere i gillestugan så trappen känns mycket öppnare. Det som är träfärgat har jag målat vitt (grundat), trappstegen ska få bli klädd i en snygg grå heltäckningsmatta och resten ska vara vitt. Tror det kommer bli riktigt riktigt bra när det blir färdigt.
 
Vi har valt att lägga en heltäckningsmatta på trappstegen eftersom det blir så halt för barnen med en helmålad trapp. Om vi bara målar, skulle vi vara tvungen att köpa "halvmånar" och då är det lika bra att klä trappstegen. Sen är det ju så himla skönt att gå på också :-)
 
 
Nu ska jag vila lite (har gräslig yrsel) och sedan ska jag fortsätta igen när färgen har torkat!
 
 




Kommentarer

Skönt med lite ledigt! Och kul med hemmafix! Ska bli kul att se resultat & jag håller med om att heltäckande steg är toppen!




Kom ihåg mig?