Barnmorskebesök vecka 29 (28+2)


Kl. 11:33 |
 
SF mått: 27 cm
Hjärtfrekvens: 140-142 slag/min (är det en lillasyster kanske ?)
Hb: 106
P-glukos: 4.1
Total viktuppgång sedan inskrivning: 5 kg
 
Blodvärdet har rasat ner igen och direkt efter besöket så åkte jag och köpte på mig blutsaft. Hoppas verkligen det kan göra susen. Jag kan verkligen i.n.t.e äta järntabletterna. Hjälper det inte så får jag väl ge hemofer en chans. Ska kolla upp blodvärdet om en vecka igen. Annars så såg ju allt riktigt bra ut. SF-måttet hade stuckit i väg ordentligt men följer min kurva precis :-) Nästa besök är planerat in i början av mars och då är vi i vecka 33!
 
Nu ska jag ta och sova några timmar innan jag ska hämta hem Tilde från dagis. I kväll har jag natt 1/3 framför mig. Så nu vet ni vad jag gör i helgen, sover och jobbar!
 





Kommentarer
Emilie

Jag kunde inte heller äta järntabletterna. Mådde verkligen dåligt av dom. Innan jag gav upp då testade jag nån burk som hette "Kvinna" har jag för mig. Där det inte bara var järn utan "lite av varje" o den funkade bättre för mig. Kanske skulle va nått för dig ! Fiin mage du har ! Kram pådig

Svar: Jag åt den förut och ska köpa den igen och börja äta :-) Tack för tips Emelie :-)
Kram
Sara´s Dagbok

carro

Nyligen hittat hit och gillar din blogg! Å jättekul att följa din graviditet. väntar också mitt andra barn 3 mars. så är i vecka 36. :)

Svar: VÄlkommen Carro! Vad roligt :-)
Åååå, men då får ni snart träffa eran 2:a snart :-D :-D Stor lycka till när det blir dags :-)

Kram
Sara´s Dagbok

Malin- mamma till Arvid &Lucas

Åh här var de längesen jag kika in nu pga av husköp o annat har bloggläsandet kommit av sig.... Så jag börjar med att gratulera till den lill* i magen!! =) Den där myten med hjärtslagen o pojke/flicka litar jag inte alls på..hihi... Jag har två pojkar, första brukade ligga på 145-152 o andra låg på allt mellan 155- 170. Så mina grabbar har legat högt!!! =)

Svar: Stort grattis till husköpet! :-) Visst är det underbart att bo i hus. Jag stortrivs verkligen och vill inte flytta till lägenhet igen :-)
TACK så mycket :-) Helt galet att vi redan börjar närma oss. Går in i vecka 30 nu i veckan... Jag tror inte heller på hjärtslagen, men det är bara så roligt att spekulera :-) hihi

Kram kram
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?