Chimichurri


Kl. 19:46 |
God kväll bloggisar!
 
Gäääääääsp så trött jag är. Har sovit så h.i.m.l.a dåligt i dag så det kommer säkert bli en trött natt på jobbet. Kaffe, kaffe och kaffe kommer det drickas! Nu har jag precis ätit middag, rester från i går. Jag provade på detta recept och potatisen blev riktigt bra. Helt klart ett sätt jag kommer fortsätta göra dem på! Ett tips från mig :-)
 
 
B i l d: g o o g l e. se
 
Chimichurri är en slags kryddstark sås som även använd som marinad till grillat kött. Såsen är ursprungligen från Argentina och Uruguay men är även vanligt i Mecixo! Det finns många olika recept på att tillaga Chimichurri och jag gjorde den av persilja, basilika, timjan, olivolja, vitlök, salladslök, rödvins vinäger, vitlök och lime!
 

Nej, nu ska jag hälla upp en kopp kaffe och krypa ner i soffan. Kanske hinner jag se lite från kvällens Melodifestival. Resten hoppas jag kunna se från jobbet på svt.play! Hoppas ni har en bra helg :-)





Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

det ser verkligen fantastiskt gott ut!

Svar: Mmmmm, super gott! Det bästa är att chimchurri kan stå länge i kylen och inte bli gammal. Jätte god att äta som tillbehör till mycket :-) :-)
Sara´s Dagbok

Pernilla Chis

Har aldrig gjort chimichurri själv men ätit det ett par gånger. Jättegott! Får helt enkelt testa själv nu då :)

Svar: Ja men det måste du göra Pernilla! SÅ gott och enkelt :-) Tror du kommer gilla!
Sara´s Dagbok

Maria - mamma till Liam

såg gott ut :)

Svar: Du måste prova Maria! :-)
Sara´s Dagbok

Amanda

Men jisses så gott det såg ut att vara!:-)
Kram

Svar: Jajaja Amanda! Supergott :-)
Sara´s Dagbok

lisa

Åh visst är det gott, vi hade med chimichurri i helgen på ryggbiff...så smaskigt och mycket smak!

Svar: Mmmmm! Hur gjorde du din chimichurri ? Jag fick ett annat recept i natt av en arbetskollega som jag måste prova :-) Verkar finnas många olika :-)
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?