Premiär


Kl. 09:37 |
 
Lagomt till att William blir fyra månader så blev det premiär i matstolen i morse. Tilde var nog i samma ålder då hon gjorde sin premiär :-)
 
Undra vad storasyster tycker om att lillebror sitter i hennes stol ?
Vi har länge tänkt köpa en ny stol till Tilde, men vi har inte hittat någon som vi gillar. Kom gärna med tips!




Kommentarer
My

Vi älskar vår stokke! :)

Sara T

Stokkes klassiska tripp trapp gillar vi. Perfekt att de kan klättra upp och ner själva när det är dags för att äta/pyssla. Ett extra plus för att dotterns förskola har likadana så hon är van vid dem :-).

Emma

Tripp trapp helt klart!:)

Tina

Jag har som moster/faster sett hur glada alla syskonbarnen är när de sitter i sin tripp, trapp trull. (de sitter stadigt)

Sofia

Storebror har precis fått en ny stol, blev en AGAM från IKEA och lillebror har tagit över Tripp-trappen. Båda är nöjda och sitter jättebra☺️👍

Carolina

Vi har en Tripp Trapp (köpte den till första barnet), dock tycker jag att den är lite klumpig så vi kör på juniostolar (AGAM från Ikea) till båda tjejerna nu, de är 2 och 4,5 år.. :-)

Anna

Vi har en tripp trapp till vår 3- åring, men nyligen köpt en stol från Ikea, Ingolf heter den. Den är mycket smidigare att kunna flytta med sig ut nu på sommaren och hon sitter väldigt bra på den!

Emelie

Vad söt han är! :-)

Tipsar också om tripp trapp, finns ju flera olika modeller & märken! :-) Vi är super nöjd med vår tripp trapp som vi beställde på Jollyroom.

Kram!




Kom ihåg mig?