Välkommen november!


Kl. 10:00 |
Hej bloggisar!
 
 
Helt galet att det är första dagen på november i dag. Vart tar dagarna vägen ? Vi går in i november med en skruttig liten hisa. Flera tänder på G är orsaken och hon är riktigt hängig. I går fick hon hämtas på dagis tidigare och det blir nog alldeles passande med fyra dagar ledig för henne. Tilde har haft lite otur denna höst eftersom hon sedan i september varit täppt i näsan, var bra i två veckor och nu kommer tänderna. 
 
 
Idag håller vi oss inomhus. Nu ska jag börja fylla våra kökslådor. Vi köpte inredning i går så nu ska det verkligen bli ordning och reda :-) Ska bli så underbart att få packa upp köksgrejerna som bott i flyttlådor sedan september. Har jag tur ska vi hämta köksbordet också i dag som vi beställt. Wiiiii! Äntligen, äntligen!
 
TUSEN TACK för alla grattis hälsningar här på bloggen, instagram och via sms <3 Vi är såklart jätteglada!




Kommentarer
Jeanette (Sundsvall)

Köket ser jättefint ut! Ritade ni själva i Ikeas planeringsverktyg? Vi ska renovera vårt kök (göra helt nytt, göra ny öppning till vardagsrummet bl.a.) och vi har börjat planera så smått. Men jag tycker det är svårt att veta hur man ska tänka och om det blir bra i verkligheten. Alla dessa val! Har du några tips?

Grattis igen till syskonet, så spännande och roligt :).

Trevlig helg! Kram

Svar: Tack :-)

Vad kul med nytt kök ;-) Vi satt en hel dag på IKEA och ritade. Fick lite hjälp men gjorde det mesta själv. När vi skickade beställningen kollade de igenom noga. Se till att ha alla mått riktigt mätt. Mät flera gånger. Tänk på att det ska vara mycket yta runt om spisen (hällen). Köp INTE blandare på Ikea (ingen rörmokare vill sätta dit då de alltid blir fel på dem). Hmmmmm,kommer inte på något mer nu. Men det kommer nog gå fin fint! :-)

Vad ska ni ha för kök? Så mycket att välja mellan :-)

Kram

Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?