Sneek Peak


Kl. 11:55 |
Som jag skrev tidigare så börjar det bli mer och mer färdigt i köket. I dag har vi turen att J är ledig halva dagen så  i dag kommer det förhoppningsvis bli helt klart förutom kakel och tapetsering. Känner lite stress med att beställa kakel eftersom det troligt kommer bli lite leveranstid men förhoppningsvis finns det hemma då vi har valt ett ganska vanligt kakel. Om vi nu har bestämt oss ?!
 
 
Ordning och reda! Jag älskar IKEAS smarta förvaringar och inredning till lådorna
 
 
Här får ni en liten tjuvkik på lådfronterna, BODBYN från IKEA blev det. Vitvarorna blev rostfria! Och ni skymtar även bänkskivan som är i ek. I kväll kommer nog handtagen upp! Vi har mest med lådor i köket och endast två överskåp. Lådorna sväljer så mycket mer än skåpen. Vi är SÅ nöjda! Det känns så roligt att vi har fått välja köket helt själv. 
 

Nu ska jag snart passa på att åka och handla medan Tilde sover. Svärfar ska sitta barnvakt :-) Bara för att vi har ett fungerande kök så ska jag handla något gott som vi kan äta i kväll. Tror vi lyxar till det med Oxfilé, Mmmmm!
 
 
Vad ska ni äta i kväll ?
 




Kommentarer
Gunilla

Åh vilket fint kök! Måste vara jättekul att få välja allt från scratch så där...men kanske svårt ibland också förstås att välja bland allt fint ;)
Är så sugen på att göra om vårt badrum! Men maken vill vänta tills vi sparat lite till, attans att det måste kosta så mycket med just badrum :(
Ikväll ska maken ut på lite aw så jag och bästa väninnan passar på att köpa hem lite italiensk plockmat, och så lite rött och Idol till det, nice!Älskar fredagar :) Ha en bra helg, kram

Svar: Men det låter som en perfekt fredagkväll Gunilla!!! :-) Italiensk plockmat, mmmmmm!!!!

Kram
Sara´s Dagbok

KIKKI

Underbart det ska kännas att det snart är klart och att ni har ett nytt och fräscht kök =)

Svar: Absolut!!! Nu är det nääääära :-) :-)
Sara´s Dagbok

Carolina

Så fint det ser ut!! Vi har också renovering av ett kök framför oss och det har blivit en del turer till Ikea för att spana...och fler lär det bli! :-)

Trevlig fredagskväll!

Svar: kul Carolina! :-) Lycka till. Det är verkligen värt allt jobb :-)

Tack detsamma <3
Sara´s Dagbok

Anette

Vad använder man det till som är på första bilden ?

Svar: Kryddburkar :-)
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?