Planeringsdag


Kl. 14:24 |
I dag har Tildes dagis planeringsdag så vi dag har vi en hemmadag tillsammans. I förmiddags tog vi en promenad till hästarna och nu har vi soffmys till Pippi Långstrump, Tildes nya favorit! Egentligen hade jag planer på att vi skulle baka årets första sats med saffransbullar men jag har inte hunnit med att handla hem ingredienserna. Vi får ta det nästa gång vi har en ledig dag tillsammans. Nej, nu ska jag göra Tilde sällskap i soffan en stund innan det är dags att börja förbereda dagens middag. Den sista maträtten från Linasmatkasse. Vi ser redan framemot nästa vecka då det är dags för ännu en matkasse :-) Om ni är intresserad att prova en matkasse från Linas till reducerat pris + få en fruktkasse (4kg) på köpet så mejla mig så ordnar jag det till er! Maila : [email protected]
 
 
I lördags gick vi in i vecka 19 och på torsdag är det dags för RUL! Jag har fått många frågor vart min tröja är i från och den köpte jag för några månader sedan hos Lindex, Holly & Whyte! 
 
Efter middagen ska vi alla tre åka iväg till höganäs kakel och göra en beställning. Jag har laddat upp med godsaker till Tilde så hon ska sitta som ett ljus i vagnen. Tror ni det kommer fungera ? ;-) hihi




Kommentarer
Lina

Vad spännande att RUL börjar närma sig. Vi ska tisdag nästa vecka. Jag tycker det känns riktigt gruvsamt. Det ska bli skönt när det är över och allt kommer förhoppningsvis se bra ut. ska ni kolla om ni får en flicka eller pojke? Jag vill kika, men vi får se hur det blir. Har en ganska stark känsla av vad det är i min mage iaf ;-)

Svar: Ja i morgon är det dags :-) Jag har inte hunnit tänka så mycket på att det skulle vara något fel. Vi ska nog inte kolla kön, det får bli en överraskning :-)

Jag har ingen känsla alls, men det är stor skillnad på graviditeterna.

Ha det fint :-)
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?