Fuskpolo


Kl. 09:32 |
Något vi måste inhandla A.S.A.P till Tilde är en fuskpolo! Denna från polarn och pyret är gjord av 100 % merinoull. Ja, den får det bli! Det är väl det enda som vi har missat till hennes vintergarderob. Eller förresten, en till vintermössa skulle hon behöva, en sådan man knäpper under hakan och täcker öronen ordentligt. Kanske den här?  
 
 
I dag började jag även fundera på om vi måste köpa en till vinteroverall i storlek 86. Eftersom jag lämnar henne kl 9 de dagar jag jobbar kväll är det smidigt att klä på henne direkt här hemma eftersom de alltid går ut vid den tiden. Och det kanske inte är alla dagar vi tar hem overallen ? Hur gör ni ? Har ni dubbla uppsättningar ? Vi kanske inte är helt klar med hennes Vintergarerob trots allt ? 




Kommentarer
Hanna Z

Vi sätter på Elliot overall på morgonen och sen har han den på dagis. Vi har kompletterat med vinterjacka + termosar också men hittills har han bara använt overallen (och vinterjackan då såklart men inte termosarna). Elliot är en polomotståndare och får typ panik när vi drar en över huvudet, så vi får väl se om han vänjer sig eller om han får gå bar i halsen hela vintern, brrr!

Gunilla

En sån här fuskpolo har vi och även en av ett annat märke. Marinoull är verkligen ett superbra material och vi har även ett underställ i detta, rekommenderas varmt. Vi har köpt en liknande mössa som du länkar till i inlägget fast en från Didrikson, den är super varm och go :)
Fram tills nu har vi tagit på fleece + skaljacka till och från dagis och haft overallen kvar på dagis. Men nu har det ju börjat bli riktigt kallt så nu kommer vi nog ta overallen fram och tillbaka (även om det kan vara segt att böka på overallen för den lilla biten hema...vad mycket enklare det är på vår/höst!) Ibland är de ute när jag hämtar och då är det ju bara att stoppa henne i vagnen och gå :) Sen har hon ett set hemma med täckjacka och termobyxor om man inte vill ha overallen under helgerna.




Kom ihåg mig?