I går eftermiddag


Kl. 06:00 |
God morgon bloggisar! Har ni sovit gott ? Jag sitter nu och kastar i mig lite frukost och ska snart åka i väg till jobbet. Jag har inte vant mig än med dessa tidiga mornar och är alltid lika galet trött då telefonen larmar strax efter klockan fem. I går eftermiddag sprack solen igenom de tjocka molnen som hade hängt över sundsvall hela dagen, så vi passade på att kila ut till en av alla tusen lekparker som finns här runt om. Det gillades av Tilde så klart. Vi gungade, kröp runt i sanden och smakade på den så klart. Allt ska in i munnen. Precis allt. Här nedan ser ni hur glad hon är i att få gunga och ser ni vad hon gör med händerna ? Killikillikill säger hon och killar sig själv i händerna :-D

Desktop2

Tilde ha på sig skalbyxor från KAXS, skor från adidas, fleecejacka från Nova star och mössa från Geggamoja! Visst syns det att favorit färgen är lila ;-)

Kommentarer
Erika

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Herrejisses vad otroligt söt hon är goa Tilde :-D

Svar: Hihi. Ja hon är en liten gofis :-) hihi
Sarasdiary

Gunilla

Men hur söt får man bli??? :-)
Vilken liten solstråle! Roligt det där med att hon kittlar sig i händerna, det är så kul att se vad de hittar på hela tiden. Vår dotter älskar att gunga och tjuter av skratt när man puttar på. Att bli upplyft ur gungan när det är dags att gå hem är INTE populärt däremot, då blir det liv ;-)
Ha en bra dag!

Svar: Hihi, ja det är så galet sött :-D Det är så roligt och vissa saker hon gör förstår jag inte vart det kommer i från. Barn är underbara :-)

Tack detsamma! kramis
Sarasdiary

Ida

Hur sover Tilde om dagarna? Vilka tider? Min tjej är precis lika gammal som din så det är alltid kul att höra.
Äter hon lagad mat eller burk? Äter ni tillsammans?
:-)

Svar: Hej Ida! :-)

Tilde sover två gånger om dagen en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Ca 1 1/2 timme båda gångerna. Ca kl 9 -10.30 och 14.00 - 15.30

Lite kul att frågar om maten då hon idag för första gången åt en hel portion av våran mat. Annars blir det mest burk faktiskt. För det mesta äter vi tillsammans men det är ofta hon får äta först så vi får äta i lugn och ro eller tvärtom. Blir väl annat sen när hon börjat äta själv :-)

Ha en fin kväll!
Sarasdiary

Sandra

Vilka härliga bilder på sörfian :) kram

Svar: hihi :-D
Sarasdiary
Kom ihåg mig?