Maxi Cosi - Mobi


Kl. 12:27 |
Här har ni stolen vi valde att köpa till Tilde, Maxi cosi - Mobi. Det kändes helt rätt att fortsätta med just Maxi cosin eftersom vi varit så himla nöjd med babyskyddet från samma märke. Denna stol känns väldigt enkel och stilren. Den gav Tilde mycket plats bak i bilen och ja, hon sitter som en prinsessa. Som ni ser kan spännena flyttas upp två steg. Bilstolen har fyra vilolägen och med ett enkelt handhavande kan det ändras medan bilen rullar. Det var ett väldigt enkelt val för oss :-) Vilken bilbarnstol har ni och är ni nöjda ? Senast överförda54  

När det är dags att välja bilbarnstol är det inte bara att välja en. Prova att sätt in bilstolen i bilen och se så det finns gott om utrymme. Jag skulle aldrig klicka hem stolen från nätet utan att först provat den i bilen, den kanske inte passar. Ett litet tips från mig som jag fick av en vän som inte kunde ha denna stol då den tog för mycket plats. Och i våran bil tar den ingen plats. Tänk vad det kan skilja!





Kommentarer
Malin

Kul att se att ni också har den, vi köpte den för några månader sedan till Liv och är otroligt nöjda! Som du säger, enkel, stilren och hon sitter väldigt bra i den :-)

Nikita

Vi har maxi cosi mobi till meja å är nöjda !!
Köpte den då vi åker mkt bil å ja ville åt vilo lägena som finns på den !
Vilket maxi cosi babyskydd har ni haft ? Å har ni haft bas til ?
Verkar ej som de ingår på maxi cosi babyskydden.
Vi har ju slängt babyskyddet som i hade till Albin å meja då de gått
Ut på tiden.. Bäst före datum vill säga.
De var acta Graco å vi var nöjda men är sugen på ert
Maxi cosi nu bara för vi ska ha bugaboo donkey vagnen å där kan man ju klicka på vagnen :-)

Svar: Cabriofix har vi :-) När vi köpte hade babyproffsen kampanj för stol + basen. Har du kikat där? :-)

Så nöjd med klickfunktionen, mycket välanvänd av oss :-) Bra val! :-)
Sarasdiary

Nikita

Ett maxi cosi ska de stå inte ert :-)

Jennie

Vi är nöjda med själva stolen men mindre nöjd med hur mkt plats den tar. Vi provade o funderade länge o väl men valde att prioritera A ist för oss själva. Det innebär att har vi henne bak så kan ingen sitta framför (det är där jag helst sitter) så nu lurar vi på att flytta fram stolen till framsätet så vi får loss 3 platser där bak. Vi har en Volvo V50, vad har ni? Har ni den bak el fram?

Svar: Vi har passat och har stolen höger bak. Tänk vad det kan skilja mycket beroende på vilken bil man har :-)
Sarasdiary

Sofia Rossi

Vi har också Mobi och det har varit vårt bästa köp! Vilolägena är helt suveränt och så är den så rymlig att vår treåri g fortfarande sitter bekvämt och kommer göra det utan problem till fyra års ålder, och då är han ändå lång.

Jo, den tar mycket plats i bilen men det är det absolut värt! :-)

Emelie

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Vi har en britax hi-Way till lillebror (lite liknande er) och en axkid minikid till storasyster. Älskar axkiden, bland de största bakåtvända på marknaden och tar mkt liten plats :-) Vi har ändå en Audi A4 som är en liiiten bil.

Jeanette

Vi har också köpt den men inte börjat använda den ännu men det börjar väl bli dags :) Kul att höra att ni är nöjda! Vi kommer tyvärr inte ha plats till att någon sitter i framsätet då vi har en ganska liten bil, men tror inte det hade gått med någon annan heller :)

elinjosefine

Vi kör med tre olika märke... hahah ;) Har BeSafe-säte i "stor-bilen" och Britax i min "lilla" bil.
Så har jag även köpt ett Maxi-Cosi som står hos mina föräldrar i Sverige. När vi hade babyskyddet kunde jag ju ha med det när jag skulle flyga men nu funkar det ju inte och hyra blir dyrare i längden med tanke på att hon kan ha det sätet i många år.

Svar: Jag har också tänkt på det där. Vi har i nuläget en stol och till hösten måste vi nog skaffa en till eftersom vi kommer turas om att hämta och lämna. Det blir krångligt nu när T ska till hudik och sova över så vi får helt enkelt byta bil. Kanske får göra som er, skaffa tre ;-) hihi
Sarasdiary




Kom ihåg mig?