PT-Challenge


Kl. 14:59 |
Hej finisar! Här har ni en helt slut bloggerska! I dag provade jag på ett lunchpass, PT-Challenge på Sportsgym där Malin jobbar! Det var hon som hade passet och jisses vad jobbigt det var. Med tanke på en två veckors förkylning och träningsvärk från måndagens-pass känner jag mig nöjd. Det var riktigt kul och galet jobbigt. Har du gått på ett sånt pass någon gång ? I alla fall så var det åtta stationer där vi var aktiv 30 sek och vila 15 sek sammanlagt 3 gånger på varje station. Hänger ni med ? Vi körde ett varv och avslutade med statisk situps alá tabata, my god vad det kändes! Jag längtar redan till nästa gång ;-) hihi

bild (30)

Ja, här ser ni hur svettig och slut jag var efter passet. Håret gick verkligen att vrida ur ;-) Träningskläder från Röhnisch, nike och Karitraa!

Förresten, ni har väl inte missat att Malin är personlig tränare? Happyfitness där du kan köpa bl.a PT-Online. För er som bor i sundsvall kan ni träna med henne på Sportgsym, hemma eller utomhus. Vad som passar dig bäst helt enkelt!

:-)





Kommentarer
Sandra

Heja heja :)

Svar: :-D
Sarasdiary




Kom ihåg mig?