En natt vi inte glömmer...


Kl. 10:25 |
God förmiddag bloggisar! När jag steg upp når en timme sedan var det alldeles tyst här och jag var helt ensam. Väldigt konstig känsla måste jag säga. Natten som har gått ska vi skriva in i kalendern, Tilde somnade 19.00 i går kväll och sov utan ett ljud och själv inne hos sig till 07.30. Det har inte hänt sedan, ja jag vet faktiskt inte. Många månader nu som det har slutat med att vi fått lagt oss med henne. Givetvis kommer vi att få komma in till henne i många månader till om nätterna men jisses så skönt att hon gav oss en hel natt med sömn i våran egen säng ♥ Nu ska jag börja göra mig ordning för att sedan sticka i väg med Tilde en sväng. Jag måste hitta något att ha på mig på onsdag. Sedan behöver Tilde ett par gummistövlar också. Några ni kan rekommendera ? Hon skulle även behöva nya sneakers då de hon har börjar bli lite försmå. Hur tänker ni när ni köper skor? Köper ni den exakta storleken eller 1-2 storlekar för stora? Senast överförda102  

Senast överförda103

Fin tunika med spetsdetaljer fick följa med Tilde hem för någon vecka sedan. Jag har bara glömt att visa er. Vet ju att många av er uppskattar mina shoppingtips både till stora och små :-) Den kommer från Kappahl.





Kommentarer
My - Mamma till Alma

På sneakers och sandaler ca 1 cm större än foten. Vinterskor 1,5 cm :)

Nikita

Stadium å dinsko har bra stövlar !

Carolina - mamma till två

Gummistövlar köpte vi på Stadium (Everest) denna gång.. De fick bra i test! Bra pris är det ockå... 199:-!

Mikaela

Åh vad skönt och välbehövligt med en hel natts sömn!
Jag köper den exakta storleken med den rekommenderade ca 1 cm i skor och ca 1.5 cm i gummistövlar,så de har lite att växa i.Att gå upp storlekar gör det svårt att gå för de små liven.Man kan alltid lägga i en sula i början om det glappar mycket.Rekommenderar Tretorn när det kommer till gummistövlar.Min 6-åring har haft dem varje år.




Kom ihåg mig?