Den sista semerster-veckan


Kl. 19:56 |
Hej bloggvänner. Hur har ni det ? I morgon börjar min sista semestervecka och det är med blandade känslor. Det känns lite konstigt efter att ha varit föräldraledig över ett år + fyra veckor semester. Med två månader jobb där i mellan. Nu är det på riktigt jag går tillbaka till jobbet. Men hösten kommer inte bara innebära jobb utan massa andra roliga saker också. Vissa stora (!) och vissa små, men det var vi allt eftersom.  Hur som helst tror jag det blir en bra höst!

bildSenaste från instagram;

Bild 1: Ett kvällsbesök till sidsjön Bild 2: Bästa frukosten Bild 3: Typiskt svenskt sommarväder Bild 4: Kvällspromenad runt sidsjön Bild 5 & 5: Bad, bad och bad Bild 7: Tilde stortrivs i sin Maxi Cosi. Bild 8: Prommis Bild 9: Tildes vinteroverall





Kommentarer

Ska bli spännande att följa dig/er i höst :)

Svar: Vad kul att höra :-) Det kommer bli lite nytt , hihi ;-)
Sarasdiary

Tack!
Vi har lika lådor (med samma mönster) men olika former, på översta bilden du ser är det samma storlek på alla på den väggen, sen har vi delen med ugn och diskmaskin och det och där har vi kortare lådor (dom du ser med kastrullerna), sen har vi en del till med två sektioner (sex lådor sammanlagt) och där är dom längre. Överskåp har vi och på en del (över dom längre lådorna) har vi fönsterrutor i skåpen. Och sen har vi skafferi och sånt med:)
Förstår dig, just det där ritandet och planerandet är såååå tråkigt och jobbigt. Men det blir bra när det är klart ska du se, hihi. Lycka till!

Svar: Tack Hanna :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?