Tröttare än tröttast


Kl. 20:46 |
Godkväll! Här ligger jag och halvsover i soffan och funderar på att gå in i sovrummet. Är så sjukt trött att jag ser sjuk ut. Hoppas ni har haft en härlig helg. Jag och Tilde avslutade våran med en tripp till Hudik idag. Om det ändå vore närmare dit! Nä, nu blir det sängen så hörs vi i morgon lite piggare och gladare :-)

20130106-203703.jpg
Idag invigde Tilde finaste och skönaste jumpsuiten från gejjamoja! Jag älskar färgkombinationen och muddarna den har. Väntar med spänning just nu på vårkollektionen :-)




Kommentarer

Hihih känner igen det där med att ha en liten vilding, men snart vänder det nog alltmer för er också - alternativt kan en iphone få de att slappa i sängen en extra kvart, hahah! ;D

Kram fina <3

Jennie

Hej Sara!

Jag tänkte höra med dig om hur geggamoja jumpsuiten är i storlek? stor/liten?
Jag har tänkt att beställa en men är lite osäker på storlek.. min lilla är 6 månader och har 62-68 på de mesta så jag velar mellan 62/68 eller 74/80. Vill ju inte att hon ska växa ur den på en gång :)

Tack för en bra och inspirerande blogg!

Jennie

Svar: Hej Jennie och tack så mycket, vad glad jag blir :-)

Tilde har nu kläder i 68-74 och jag köpte den i 74-80. Upplever den stor i storleken :-) tror hon kommer ha den lääääänge! Så svårt med storlek :-)

Hoppas du kan bestämma dig och att du blir nöjd :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?