Tjugohundratolv -årskrönika!


Kl. 19:36 |
Ja, men då kommer här en liten årskrönika som jag äntligen blivit färdig med! Vilket år 2012 har varit och det har verkligen hänt en hel del. Höjdpunkten är ju så klart då vi fick träffa Tilde första gången. Ingenting kan väl överträffa det ?

Januari: Hade gått halva tiden med Tilde i magen och flyttat bloggen till Lifestyleblogs. Dansade Zumba med magen!

Februari: Jag hittade min favorit plats i lägenheten. Det var superviktigt att soffan var bäddad med boom-filtarna ;-)

Mars: Blev vi inskriven på kvinnokliniken på grund av onda sammandragningar och blödning. Inte bara en gång utan två gånger. Fick utskrivet bricanyl tabletter som jag skulle äta tre gånger om dagen. Kände mig som en missbrukare med abstinens. 200 i puls och darrig. Obehaglig känsla! Jag slutade jobba och gick på min havandeskaps-ledighet 1 mars.

April: Månaden som vi hade väntat på i 9 månader! Äntligen fick vi träffa Tilde ♥ Tre dagar för tidigt behagade hon att komma en grå och regnig torsdag eftermiddag strax före kl 17.00

Minns ni detta inlägg ? Jag vet inte hur lång tid det tog att knopa i hop de få meningarna. Hade onda onda värkar hemma och var påväg in mot förlossningen. Där lurade jag er allt ;-)

Maj: Det blev en och annan kaffedejt i den underbara solen. Tilde bara sov och sov.

Juni: Många mammadejter  blev det och jag köpte mina första Dr.Denim jeans. Jag undrar varför jag inte har köpt ett par tidigare ? Helt galet! ;-) Juli: Hur många soldagar fick vi egentligen i sommras ? Jag tror vi kan räkna våra sol och baddagar på en hand! Men trots det fick vi en riktig härlig sommar med mycket ledighet tillsammans. Det blev en stockholmstripp med hotellvistelse. Firade fina vänner som fyllde 30 år och besökte skärgården för första gången i mitt liv. Hoppas på att kunna besöka Grinda igen, verkligen supermys! Vi tog oss an ett projekt som vi blev nöjda men, kökssoffan! Även om den kanske inte passar in att ha i lägenhet är den tänkt till vårt framtida hus ;-) I juli blev det också en bloggdejt med världens bästa Malin och härliga Madeleine! Augusti: Många latar dagar i gräsmattan och Tilde sovandes i bästa vagnen. Amning på södraberget och jag testade första spinningpasset! Många promenader och plankor :-)   September: Under flera dagar stängdes vattnet av hemma så mycket tid med vänner och "hysning" blev det ;-) Tilde hade sin första förkylning då vi var hemma i hudik och jisses så jobbigt hon hade det. En surströmmingsfest blev det också, men jag åt Big boy ;-) Oktober: Tilde fyllde 6 månader och en MacBook Air blev en i familjen. Tror det är bästa köpet 2012 ? ;-) November: Jag hade två dagars utbildning på jobbet och J fick vara hemma med Tilde i två dagar. Det var första gången för mig att vara ifrån Tilde så längen, men det gick ju jätte bra :-) Det blev även lite bokläsning, den första på vääääääldigt länge. Jag jobbade även mitt första pass, en söndag kväll! December: Här var jag på väg ut och klämde mitt finger rejält. Det kommer jag nog minnas allra mest från december 2012. Förutom Tildes första jul såklart!

Nu ser jag fram emot år 2013 med allt vad det kommer innebära. Tilde kommer fylla 1 år, börja gå och prata, börja på dagis och jag gå tillbaka till jobbet. Men än är det många månader kvar jag har att njuta av denna underbara mammaledighet! :-)

 




Kommentarer
Nena: Foto - DIY - Inredning

Vilken härlig läsning och vilket fint år du haft :) God fortsättning!

Svar: Tack Helena. Ja 2012 blev verkligen ett underbart år! Tack detsamma <3
Sarasdiary

Emelie

Roligt att läsa din årskrönika! :-) God fortsättning på det nya året! :-D Kraam

Svar: Vad kul Emelie! Tack och detsamma till dig kram
Sarasdiary

Lisa

såå många fina bilder utav ert 2012 :)

Svar: Tack Lisa. 2012 var verkligen ett underbart år :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?