Tjejkväll!


Kl. 19:06 |
Jag och Tilde har haft lite tjejmys denna kväll med bad och kurragömma innan hon stupade i säng 06.47 för att vara exakt :-) Nu ska jag passa på att svara på era kommentarer som jag ligger lite efter med och sen kika runt lite innan klockan blir 20.00 Då blir det Sagan om de två tornen och dator avstängd. Det kan vara nyttigt i bland, men hur svårt är det att låta bli att flippa med iphone ? ;-)

Idag fick lite krams följa med hem från Butik Anneli. Lite nya ljusstakar, stenar och rosa rosor! Rosa är vår för mig, och ja, jag kanske är lite tidig men det gör ingenting ;-)





Kommentarer
Nikita

ja här hemma sitter vi å "blippar" med våra iphones alldeles för mycket, ibland blir man irriterad på sig själv för att man ej kan låta bli.. men det går lixom per automatik..

de du köpt idag köpte jag förra veckan, både ljusstaken, ljuslyktan å rosorna :D hehe =)

Emelie

Åh, så fint de ser ut! Klart de inte gör något, vi går ju mot våren och sommaren nu och rosa är ju så fint!! Tummen upp!

hahaha..mannen blir tokig på mig när jag mitt under en film smyger fram telefonen lite diskret "men jag ska baaaara kolla en sak.." ;)




Kom ihåg mig?