Lite kvällsbabbel


Kl. 19:07 |
Godkväll finisar! Det blir lite tomt här när jag inte här hemma om dagarna med Tilde och idag har jag varit på utbildning. Idag har vi blivit utbildade i teknisk apparatur som kommer finnas på avdelningen. Nästa vecka på måndag blir det invigning och på onsdag ska den nya avdelningen öppnas. Kul! Vi har väl inte riktigt bestämt än hur länge jag kommer vara föräldraledig (tanken är att J också ska vara hemma) men igår ansökte vi om dagisplats, med start i September! Det kändes lite konstigt men nu är det gjort och vi hoppas så klart att vi får platsen dit vi sökt. Nej, vet ni vad ? Nu ska jag ta min burk med kvarg och funlight och slänga mig i soffan och njuta lugnet. Tilde har somnat och vi ska såklart se på Sveriges mästerkock. Sen kommer jag nog somna för natten :-)

Jag hoppas på en ledig sommar tillsammans alla tre innan det blir jobb och dagis till hösten. Kanske blir det en liten resa ? 

Har ni börjat planera semestern ?





Kommentarer

jaaa..vi pratade faktiskt om semestern idag! mannens syrra gifter sig i spanien i sommar och vi börjar klura på hur vi ska ta oss dit, hur länge vi ska stanna (har ju en relativt liten bebis då och det är mitt i sommaren och VARMT!!) och lite så..får se hur det blir.
håller förstås tummarna för att ni får den förskoleplats ni önskar! :)

Svar: Hoppas ni får till resan :-) Min vän reste till Turkiet med en dotter som var ca 2-3 månader och det gick fin fint :-) och bröllop, vad underbart!
Sarasdiary

Hanna

Vi har planerat en tripp till Gotland och kortare dagsutflykter så får vi se vad som händer mer.

Svar: Jag har aldrig varit på Gotland så dit vill jag också åka :-) Hoppas på bättre väder denna sommar, hos oss regnade det varje dag. Nästan! :-(
Sarasdiary

Emelie

Åh vad spännande det låter! AVA kan inte bli annat än kanon! Åh vad härligt med nytt och fräscht! :-) klart ni ska ta en resa till hösten! :-) vi spånar också just nu på en resa, till Paris i maj och kolla på Zlatan. Vi får väll se hur det blir då jag gärna vill snåla och ha så många semesterdagar som möjligt i sommar! Har inte haft en riktig sommarledighet på senare år! :-)

Kramis!




Kom ihåg mig?