Kosttillskott


Kl. 08:05 |
Godmorgon fina ni! Hoppas ni har sovit gott och vaknar upp pigga och glada ;-) Jo, äter ni några kosttillskott ? Jag har aldrig varit  förtjust i att stoppa i mig massa vitaminer och det beror nog på att jag alltid glömmer att ta dem. Men nu när jag börjar med PT-online tänkte jag bunkra upp lite. D-vitaminer, kalcium, multivitamin och Omega - 3.  Proteinpulver ska jag också beställa för att dryga ut med när jag inte kommer upp i antalet kalorier/dag då jag äter på tok för lite just nu tydligen. Sen är ju proteinpulver bra att ta direkt efter träning tillsammans med en riskaka t.ex (protein och snabba kolhydrater) om man inte ska äta mat direkt efter träningen (vilket bör göras inom 30 minuter). Är det någon av er som har testat detta proteinpulver ? Jag har hör mycket bra om det och dessutom är det ju riktigt bra pris!  

Ett litet tips är att apoteket har just nu 20 % på massa kosttillskott :-)





Kommentarer
Josefine, Blåeld

Hejsan!

Jag har iofs bara använt ett enda proteinpulver och det är just Holistics med vaniljsmak. Det har funkat för mig och det ska innehålla ämnen som gör att proteinet lättare tas upp av kroppen. Smakar helt okej, speciellt om man blandar med sojamjölk och tar i lite kanel t.ex.

Lycka till! :)

Här hemma har vi en del kosttillskott, jag dricker Aloe Vera Gel varje dag, ska börja med min Argi+ och proteinpulver snart så fort jag lagt en beställning :)

Rebecca

Hejhej!
Fitnessgurus protein har jag ätit lite mer än ett år. Det är bra, ger bra mättnad och smakar gudomligt!
Har testat fler av deras produkter och är supernöjd.
Ha en finfin dag!
Kramar

Svar: Jag har hört mycket gott om dem så jag tror det får bli därifrån! :-)
Tack för tips!!!
Sarasdiary

Svar: Tack snälla! Ja ibland blir det lite väl mycket påhopp via nätet tycker jag vilket är mycket tråkigt!

Malin ☆

Åh, jag måste också beställa proteinpulver, a.s.a.p! :D

Puss!

Svar: Vart ska du beställa ifrån? Vilket brukar du köpa? Jag provat flera stycken men aldrig fastnat för något! Puss&kram
Sarasdiary

Pauline

Här kommer receptet på bananpannkaka: http://paulinesvensson.blogg.se/2012/october/ett-till.html

Här hemma kör vi på Micro whey active proteinpulver och jag tycker att det är riktigt bra. Tyvärr får jag inte dricka det nu när jag ammar men när jag drack det så var jag väldigt nöjd. Vi brukar köpa hem väldigt mycket på en gång då både jag och min sambo dricker det. Min favoritsmak är bananchoklad =)

Svar: Men jisses vilket enkelt recept! Måste testas :-) hihi

Tack för tips <3
Sarasdiary

Nikita

jag ska börja äta d-vitamin nu, i hopp om att känna mig lite piggare.

Svar: Hoppas det kommer hjälpa! Jag tror vi som bor här under vinter halvåret får på tok för lite d.vitamin (av solen) vilket gör oss så trötta just denna årstid. Tror det kan vara bra att ta lite extra :-)
Sarasdiary

Ida

Som vanlig motionär vill jag inte äta proteinpulver, då de belastar njurarna för hårt. Har iof ingen ambition att nå några höga mål med min träning, utan vill helt enkelt må bättre fysiskt & psykiskt. Ska själv börja m Olgas magcoaching om två veckor & jag kommer vägra proteinpulver även fast de rekommenderar det.

Svar: Vad kul att du ska börja med magcoaching! Lycka till :-D
Rekommenderar hon proteinpulver ? Det bästa är ju att få i sig protein på naturlig väg så långt det är möjligt :-)
Stort lycka till! :-)
Sarasdiary

Malin

Jag använder protein från wnt. Den är bra och smakar gott. Annars rekommenderar jag dalblads.

Ann-Sofi Engström

Jag äter D vitamin från Life, känner mig piggare. Som du själv skrivit så tror jag vi i "mörkret" behöver det. Äter även Pikasol forte omega 3 för kärl o hjärta ❤. När vårsolen kommer äter jag Solbrun för att slippa soleksem och får lättare färg på sommaren. Dom äter jag så länge jag lapar sol...till augusti eller innan utlandsresan.
Jag var in och titta på AVA idag, vad fint ni får.

Kram på dig.




Kom ihåg mig?