Monday diary


Kl. 09:55 |

G o d m o r g o n! Har ni sovit gott ? Trots att jag var så galet trött i går så hade jag riktigt svårt att somna. Tillslut gav jag och upp och joinade soffan. Har alldeles för mycket i huvudet som snurrar just nu men bara efter några timmar nu på morgonen känns det lite rensat. Tänk att ett telefonsamtal kan göra att det känns lite bättre.

Tilde sover nu sin förmiddagslur och jag ska passa på att duscha och göra mig ordning. I dag ska vi tvätta och fixa lite här hemma, inga större planer med andra ord. Känns ganska så skönt faktiskt. I kväll tror jag det blir Bio eftersom jag inte ska träna. Det var längesen! Har ni sett Bilbo ?

tumblr_mhllsqoFHp1rhwxjvo1_500_large

En känsla som jag saknar och kommer få sakna i en vecka till...

 




Kommentarer
Sandra

Ne, har inte sett the hobbit. väntar på att den ska komma ut i bra högupplösning, vill se den på tv:n :) hoppas du får sova bättre inatt :) kram

Svar: Men det är ju en bio-film Sandra! ;-) Kram
Sarasdiary

Ann-Sofi Engström

Vi ska gå och se The Hobbit, var den bra?
Känslan efter träning är härlig, vi har införskaffat längdskidor idag och det var härligt med en tur på kvällskvisten. Till helgen blir det Vemdalen :-)

Svar: Ruskigt ruskigt bra :-D Jag ville inte att den skulle ta slut :-) hiti

Härligt med skidor! Mina har fått stått nu i två år, du kunde ha fått köpt mina fischer! ;-) hihi
Mysigt med vemdalen :-) Kram
Sarasdiary

Sandra

En dum fråga kanske, men hur kommer det sig att du inte får träna? Du kanske har skrivit om det förut men då har jag missat det :)

Svar: Jag är jätteförkyld :-(
Men sen anser Olga att innan vi kommer igång med träningen måste kosten sitta som berg först. Annars ingen idé att träna om jag vill ha resultat. (förklaring i stora drag) Men hade jag varit frisk så hade jag tränat ändå ;-) haha
Sarasdiary




Kom ihåg mig?