50 gram


Kl. 20:33 |
20130216-202127.jpg 20130216-202138.jpg
Är dum mot kroppen ikväll och äter liiiiiite chips till mellon. Eller rättare sagt 50g = 250 kalorier. Helt ok och det blev inte "kaos" i staplarna. Men jag får skippa kvällsmålet. Vet inte om jag tycker det är värt, men nu är det för sent ;-)
Smaskar ni på något gott i kväll?




Kommentarer

Klart det var värt gumman, hihi! Vi smaskar på ost och kex ikväll, mmmmmm ;)

Puss!

Svar: Mmmmmm ost och kex! Finns ju inget godare! Mmmmmm :-D
Puss & kram!
Sarasdiary

åååh. vilke pli du har på dig själv. jag går loss hej vilt på colan, chokladen och chipsen ;) ajaj..

Svar: Hihi, jag måste! Men ska jag erkänna så har jag tappat sötsuget. När jag hade ätit chipsen så ångrade jag mig. Hade hellre smaskat i mig hallonsmoothie nu i efterhand ;-) Betydligt mer mättande också ;-)
Sarasdiary

Linn

Det är så intressant att följa med hur mycket kalorier man stoppar i sig! Har bokfort på matdagboken.se en tid nu och det har hjälpt mig massor! Har aldrig tänk på hur mycket man stoppar i sig i onödan, t.ex. hur mycket kalorier olika bröd, kakor osv innehåller! På lördagar brukar jag dock lyxa till det och kvällens godispåse blev onödigt stor....250 g vilket innebär ca 900 kalorier! Helt galet!!

Svar: Ja visst får man en aha upplevelse :-) Jag tror inte p totalförbud, så här blir det också lite lyx på helgerna. Men inom rimliga mängder såklart :-)

Hoppas du haft en trevlig kväll :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?