Barnvakt och konstig dröm


Kl. 11:35 |
Om en liten stund kommer Tildes mormor och gammelmormor hit för att vara lite med henne medan jag och Johan ska besöka en loppis och passa på att se senaste Bilbo på bio! Perfekt avslut på en ledig helg om ni frågar mig. På loppisen hoppas vi på att hitta en gammal fin byrå att ha i hallen och eventuellt en till Tildes blivande rum. Håll tummarna!
 
 
Magen växer så den knakar. Jag håller utkik efter en hormonrand varje dag då man ska kunna se om det är en tjej eller en kille i magen beroende på hur den ser ut, hihi. Men ingen hormonrand än så länge. Nu är vi i vecka 22 (21+4) och på onsdag går vi in i vecka 23. I natt drömde jag en märklig dröm. Att jag vaknade i sängen och att lillasyster hade kommit men att jag inte minns förlossningen. Helt galet ;-) Johan hade tagit massa bilder men jag kom ändå inte ihåg. Just det, ni som följer mig på instagram har fått sett första plagget till lilla syskonet. Hihi, jag kunde helt enkelt inte hålla mig :-)
 
@sarasdiary heter jag på instagram! Nu håller jag dessutom på att fixa en bloppis på instagram. Ja har varit i gång länge med det men har inte haft orken att rensa bland Tildes kläder. Men idag har jag tagit lite bilder och lagt ut och mer kommer att hamna där. Ni hittar den på @sarasdiarybloppis!
 
Nu ska jag och Tilde äta lite lunch innan det är dags för henne att gå ut och sova på altanen. Jag älskar att bo i hus!
 
Önskar er en 3:e advent!
 
 
 




Kommentarer
Pernilla Chis

Låter härligt med bio. Fin magen är :)

Svar: Tack :-) Det är riktigt skönt att få sjunka ner i biosalongen och tas till en annan värld i någon timme :-)
Sara´s Dagbok

jenny - mammaliv i Nashville

Härligt med bio! :) Och vad fort det går undan med magen & lillasyster. Underbart!

Svar: Ja men eller hur Jenny! Det bara svischar förbi!
Sara´s Dagbok

Lina

men visst kan man ha knasiga drömmar. Jag har haft en liknande dröm. Att bebisen var där, men jag hade inte en aning om hur det gått till.

Med min pojke hade jag en jättelång hormonrand, med flickan ingen. Den här gången vet vi vad som gömmer sig där inne och jag har inte någon hormonrand än då länge. Blev ju lite nyfiken på kläderna så ska kika på din insta.

Svar: Men Tilde hade jag en hormonrand hela vägen :-) Vad "skönt" att veta vad som gömmer sig där inne. Praktiskt om inte annat :-)
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?