ÄNTLIGEN!


Kl. 11:34 |

Senast överförda111

Leobyxor -Lindex/ T-shirt H&M

Om några minuter ska jag hoppa på cykeln och bege mig mot Äntligen Emma där jag ska få håret färgat och klippt av Elin! Utväxten har varit länge varit i behov av en tillfixning men tillfälle har tyvärr inte funnits. Semester, jobb och massa andra saker har kommit i vägen. Men idag, äntligen!

Vad tror ni det blir ? Blondare eller mörkare ? Bara fixa topparna eller klippa kort ? En Jennifer Aniston page kanske ? Jag kanske smäller till med en lugg också? Ska jag vara ärlig så har jag riktigt beslutsångest.

Ett I-landsproblem jag vet ;-)





Kommentarer
Gunilla

Åh vad najs! Måste också beställa tid för klipp och färg nu efter sommarens bravader som sliter på kalufsen.
Färgen tycker jag du ska ta den du trivs bäst men jag röstar för lugg, tycker det är så himla fint och jag tror det skulle passa dig :-) Har själv lugg och trivs kanon med det.
Ska bli kul att se vad du hittar på :-) Ha en härlig dag!

Svar: Jisses så skönt det var att få bli lite ompysslad. Det är verkligen lyxtid nu ;-)
Jag fegade ur för lugg. Hade det för flera år sedan, det var snyggt men, det är mycket jobb. Jag har virvel precis i pannan ;-) hihi

Hoppas du har en fin helg <3
Sarasdiary

Sandra

Du får visa nya frillan nån dag här tycker jag :) sen skulle jag vilja se den där klänningen eller linne eller vad det nu var som du hade på dej när du va ut i Huddik för nån helg sen :) kram

Svar: Absolut Sandra! :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?