Vad gör ni?


Kl. 18:16 |


20121126-181411.jpg
Jag är på gymmet och kör igenom rygg, bröst och axlar! Lite extra kul i dag då jag ökat på rygg och bröst! Härligt med snabba resultat :-) Tung styrketräning med få rep is the shit ;-)




Kommentarer
Sandra

Kul att det blir snabba resultat för dej :) jag ser på tv och ska strax gå och lägga mej. just ja..grattis Tilde på 7-månaders dagen :) kram

Svar: Ååååå TACK Sandra :-) Vad du är go som kommer ihåg <3 Jag har inte riktigt hunnit med ett inlägg om det idag, sitter och knopar på det nu ;-) hihi
Här blir det också sängen, eller jag ligger redan i sängen men ska släcka ner! Borde har gjort det för längesedan men som vanligt fastnar man ;-)

KRAM!
Sarasdiary

Therese

Kul med resultat! Jag körde ett skivstångspass på Friskis idag. Första riktiga styrkepasset på 7 månader (träning var inte kul under graviditeten, så jag la ner det då) och resultatet kom som förväntat inom 24 timmar = TRÄNINGSVÄRK! Oj så ont, men åh så skönt :) Testade även deras barnpassningsverksamhet för första gången. Moa passades av gulliga pensionärer medan jag fick träna, vilken bra grej!

Svar: Perfekt med barnpassning på gymmet! Det är något som saknar här i sundsvall vad jag vet :-(
Sarasdiary




Kom ihåg mig?