Tuesday diary


Kl. 09:59 |
Hej bloggisar. I morse kom taxin och hämtade Johan klockan sex och skjutsa honom till midlanda. Han ska spendera en natt på Öland med jobbet och kommer hem i morgon kväll. Men vi har sån tur att min mormor ska ta tåget upp i eftermiddag och hålla oss sällskap till i morgon, LYX! :-) Idag har vi hunnit varit hos BVC jag och Tilde vi hade tid klockan nio och hon väger numer  3940 gram och är 52.5 cm lång. Hon växer så det knakar lilltjejen våran! Nu gör vi ett litet uppehåll och ska inte dit förrän om två veckor och då är det dags för läkarundersökning. Nu ska jag passa på att röjja undan lite här. Jag har precis kört igång en tvättmaskin och Tilde sover i vagnen utanför toaletten med öppen dörr ;-) Hon sover bäst med mycket ljud omkring sig .. Någon som känner igen sig ?




Kommentarer
Sara E

Känner absolut igen det där med sova i ljud. V är riktigt påverkad av om det är tyst omkring honom, då sover han sämre. I lördags på grannarnas fest sov han som klubbad 3h i vagnen till värsta discodunket:-) dammsugaren är också ett säkert kort. Var du på jobbet igår?

Svar: Känns skönt att ha hittat knepet måste jag säga :-)
Det blev en tur till jobbet igår :-) Nästa gång ska vi kanske försöka åka/gå dit tillsammans :-)
Kramis
Sarasdiary

Maria-glad skåning

Vad mysigt med lite mormors besök!
Önskar verkligen att jag hade fått ha min mormor kvar lite längre. Saknar henne så.
Sova till ljud känner vi igen. Ett annat knep som är väldans så omtyckt här hemma är att få ligga i vagnen när den körs fram och tillbaka över lite smått hopknycklade mattor.
Ha en trevlig dag!

Svar: Tack för tipset! :-)
Sarasdiary

Isa

Ja oja. My sover bäst med sorl omkring sig. Så hon brukar får lyssna på Kent, för det är vad jag lyssnar på när jag grejar. Vi har från början valt att hålla på som vanligt här hemma, dvs dammsuga och greja. Ska man tassa på tå så gör man sig nog själv en otjänst. =(

Svar: Precis! Att tassa på tå är nog helt fel. Vi håller också på som vanligt här hemma!
Sarasdiary

Eleni

Hihi, vad bra att man hittar knep som funkar för dom små! :) Maya hade mycket ont i magen när hon var liten bebis och kunde skrika sig igenom i stort sett hela dagarna. Till slut kom vi på ett knep som var att lägga henne i babysittern och sätta igång dammsugaren bredvid. Tänka sig, det funkade och jag hade händerna fri för att diska en stund ;) Kram!

Svar: Vad skönt att dammsugarn kunde hjälpa :-) hihi
Sarasdiary




Kom ihåg mig?