Regnskydd till buggan?


Kl. 08:41 |

Vi behöver ett regnskydd till våran bugaboo. Har vi ett regnskydd kan jag inte komma med undanflykter om att inte bege mig ut på en prommis när det regnar, right ? Men frågan är om man kan köpa vilket regnskydd som helst till bugaboon eller om man måste köpa deras eget ?

"Regnskyddet till Bugaboo Cameleon är genomskinligt och skyddar mot regn och vind. Det fästs direkt på ramen på din Bugaboo Cameleon, ger ditt barn gott om utrymme och går smidigt att fälla ihop när solen tittar fram. Då kan det ofta läggas i bagagekorgen på din Bugaboo. Bugaboo Cameleon regnskydd kommer väl till användning när regnmolnen drar ihop sig eller när det blåser upp med lite hårdare vindar.Passar både för sitt och liggdel".





Kommentarer
Malin ☆

Jag gillar vårat regnskydd till Buggan men det är lite svårt att få på innan man lärt sig tekniken. Styrka och våld som gäller. Typ :D

KRAM!

Svar: Jag kanske kan få kika på erat när vi ses ? :-) Jsg vill ha ett som är enkelt att trä på och trä av. Men det kanske går när man lärt sig ? :-)

KRAMIS!
Sarasdiary

Jeanette

Hej Sara!

Vill först börja med att säga grattis till er dotter! Fick själv en son för sju veckor sedan :). Har följt din blogg ett tag, hittade den via Malins och som Sundsvallsbo är det extra kul att följa "lokala" bloggar :)!

Vi hade en Cameleon innan men köpte en Donkey nu när vi fick lillebror. Som Malin så gillar jag i också det tillhörande regnskyddet. Det tar lite mkt plats i varuklrgen dock men annars är det jättebra tycker jag. Om du vill ha ett billigare regnskydd rekommenderar jag Tullsa, fins på tex på babyproffsen. Vi har det också, perfekt att kunna använda det när man ska packa med sig saker och det ska ta lite plats. Annars använder vi originalet :).

Svar: Tack så mycket Jeanette och grattis till eran son! :-) Vad roligt att du har hittat hit!
Tack för tipset om Tullsa, det ska jag spana in nästa gång jag besöker babyproffsen :-) Vill gärna ha ett som får plats i varukorgen och som är enkelt att trä på och trä av :-)

Hoppas du får en fin söndag trots att sundsvall bjuder på regn

Kramis
Sarasdiary




Kom ihåg mig?