För 4 portioner behöver du;
- 4 st Laxfilé
- 1 Purjolök
- 3 dl matgrädde
- 4 msk Hummerfond
- Salt och peppar
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxfilérna i en ugnsäker form. Hacka purjolök och strö över. Blanda hummerfond och matgrädde och häll över i formen. Ställ in i ugnen i ca 20 minuter. Servera med ris.
Bon apetite!
MM, lax är ju så gott. Enkelt recept med
Mmm lax är ju bara SÅ himla gott.
Mmmm lax är så gott. Behöver lite nya tips om hur man skall tillaga den bara när det ofta blir samma sak varje gång, så detta var bra :)
Det tråkiga är kom jag på är att jag har typ letat Oslo runt efter hummerfond (en annan gång) och inte hittat det. Typiskt Norges urusla urval.
Härligt med middagstips. De där måste vi testa senare i veckan! :-) Hur ser din vecka ut? Tänkte om vi skulle mötas upp och ta en lunch, eller fika? :-) Blir det Vicky till helgen? :-) Kraaamis!
Nu när du lägger upp recept så kommer jag på att du la upp ett recept på tomatsoppa. Visst stämmer det? Skulle jätte jätte gärna vilja ha det receptet men hittar det inte. Jag är väl dålig på att leta, haha. Skulle du vilja ge mig det skulle jag bli super glad! :)
[...] Lovely med nytt läppstift, solglasögontjej och bra middagsrecept. [...]