Shoppingtips!


Kl. 17:32 |
Jag har helt missat att hemtex har en webbshop! Hur kan jag ha missat det ? Nu kan du iallafall shoppa ur deras webbshop med hela 40 % rabatt t.o.m i morgon! Själv så har jag passat på att klicka hem sängkläder till spjälsängen :-)




Kommentarer
Emelie

Tack för tipset!! :-) Där ska jag kolla in! Kanske passa på att beställa handdukar till badrummet... Trots att en hel garderob är full med handdukar.. ;-) Ja, de förslaget kommer han med nån gång i veckan då han är träningsledig! :-) Mysig tidsfördrivning. Shopping, middag och lite mer shopping och avslutningsvis en fika., han hár dock inte ett tålamod av stål. En och två timmar på Birsta går, sen jäklar vill han vidare. Oftast är fet då stadium, Elgiganten eller Bauhaus.. Hehe..

emma

Vilka klickade du hem?:)

Svar: Ska visa er sen när jag fått hem :-)
Sarasdiary

Thereses liv och vardag

Bra tips, hade heller ingen aning om att de har en webshop! Måste ta och kika in där och se vad sonm finns! Vore skoj att se vad du köpte! Kram!

Svar: Ska visa sen när jag fått hem :-)

Kramis
Sarasdiary

carolina

Hej Sara! Hoppas att du mår bra. Nyfiken på vilka sängkläder du valde på Hemtex till bebisen i magen? Blev det dem randiga? Dem är en favorit här hemma. Vad stor & fin din mage har blivit. Vill önska dig/er en fin vecka! Nu blir det matning och sen promenad. Solen skiner idag med, så jag får ta vara på dagen. Ha det så bra! Ta hand om er. Kram

Svar: Tack detsamma! :-)
Det blev de randiga som är av 100 % ekologisk bomull :-) Kramis
Sarasdiary




Kom ihåg mig?