Femte stoppet


Kl. 15:23 |
20120331-151507.jpg

Soffläge! En kort lur innan hockey :-)

Äntligen hemma igen efter alla stopp! Telia var fjärde stoppet och Bergsåker det femte. Jag är lite osäker om köpet hos babyproffsen är nödvändig, täcke och påslakan. Räcker det inte bara med en skön filt och en kudde till vagnen? Vad säger ni?




Kommentarer
Jessica - mamma till Joanna

Kan ju mycket väl räcka med filt. Jag har ännu inte köpt något täcke till min lilla tjej, men hon sover ju mest hos mig iof ;) Hon är 7,5 mån och sover under mitt täcke eller utan något alls då hon är varm och inte vill ha något.
Beror nog lite på hur varm din bebis är men de säger ju att det är säkrare med filt pga plötslig spädbarnsdöd, om jag inte minns fel. Lätt att bli överhettad.

Kram

Svar: Till spjälsängen har vi täcke och kudde, precis som till oss :-)
Sarasdiary

Skulle inte säga att det var ett onödigt köp!
Kommer helt klart komma till användning.
Min Max använder fort.f sitt lilla täcke och han blir 3 i sommar!

Fia- mamma till Edison

Vi hade det så kallt hemma när Edison kom så vi använde både täcke och en filt på fötterna, men efter den kalla vårvintern har vi mest använt filt, upplever att de ligger kvar lite bättre där de ska ligga än täcken!

Sandra

Jag får en bebis i juni och funderar påsamma sak. Det borde ju räcka med filt i vagnen, blir det kallare kan man ju ta en varmare filt?

Svar: Jag är inne på samma bana som dig. Blir nog att lämna tillbaka och spana in en filt istället!
Sarasdiary

Sara E

Just nu hägrar bara åkpåse för oss. Med Nora hade jag ett påslakan och täcke, hon är född i juli, men då var det för varmt så hon anv täcket ytterst sällan. Hon låg mest på det med en filt på sig. Det gör man ju som man känner. Tyvärr inser man alla onödiga inköp först efteråt:-) Du ser så himla pigg och fräsch ut Sara!! är du med på dejt till veckan? om det blir ngn vill säga. Onsdag var ett önskemål fr Anna. Kramis

elinjosefine

Kan bli lite kallt med filt om bebisen kommer snart men det vet man ju inte ;) Iris ligger på fårskinn nu och har täcke eftersom hon inte ska bli för kall.

Hoppas ni haft en mysig helg!! Kramar

Svar: Vi har också fårskinn. Det ska ju tycligen vara bra både på sommaren och vintern. Så gosigt så! :-)
Tack detsamma. Kramis
Sarasdiary

Vi fick ju W i början av juni och då var det så varmt på dagarna att det räckte med långärmad body och långärmade byxor med en tunn snuttefilt över sig. Sedan resten av sommaren var det sådanna Billiga ikeasnuttisar/tunna som han fick ha över sig i bara blöjan! ;)
och nu kör vi en flece filt med flecedressovanpå. Så jag skulle kört med filt om jag var du. Det är 1-2 mån man behöver någon varmare filt över som små. Sen beror det förstås vad man har för barnvagn. vi hadde som ett lock över liggdelen. :) Då är det extra vindstilla! ;)

Svar: Tack för din kommentar :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?