Checklista för din partner inför förlossningen


Kl. 13:56 |
När vi besökte förlossningen sist fick vi en barnmorska som verkligen brann för andningsprofylax. Hon gav oss information och visade oss faktiskt några övningar. Eftersom jag blev inlagd fick jag låna en bok om just andningsprofylax som jag  plöjde igenom samma kväll. När jag hade kommit till slutet av boken kom det en checklista för ens partner som jag tyckte var jättebra och som jag tänkte dela med mig av. Bilderna är tagna med min iphone så ni får ursäkta kvaliten, men ni kanske ser ändå vad som står ?

 

Vad kan du göra ?

Hur kan du vara ?

Att kommunicera

Hur kan du peppa ?





Kommentarer
Lisa

Verkar vara en bra och användbar bok. Minns du vad den hette?

Katta från ssk-utbildningen

Hej Sara!

Jag brukar gå in och läsa din blogg ibland men är dålig på att skriva inlägg. Grattis till graviditeten och jag hoppas att bebisen fortsätter må bra och stanna kvar där inne några veckor till! Som nybliven tvåbarnsmor skulle jag kunna ge Johan några goda råd (om du kommer att känna som mig under förlossningen)
- Sitt still
- Titta inte på mig
- Håll käften

Hahaha, inte direkt så mycket peppande ord och massage med andra ord. Lycka till!

Svar: Men Hej Katta! Så du har gått och blivit två barnsmor, hääärligt! Grattis :-) Hoppas allt är bra med dig. När jag läste din kommentar så skratta jag så tårarna kom, haha! Underbart :-)
Tack så mycket! Kram
Sarasdiary




Kom ihåg mig?