Spontant!


Kl. 16:24 |
Nu har jag och Tilde precis kommit hem. Tänkte jag skulle försöka hinna med ett blogginlägg från datorn, vilket jag aldrig brukar få tid till nu för tiden ;-) Efter besöket hos familjerätten gjorde vi ett besök på Birsta och därefter mötte vi upp Malin & Jolie i stan för en kaffe i solen, MYS!♥ Det är så härligt att kunna slänga iväg ett sms och kunna ses bara efter någon timme och slippa planera. Spontanitet gillar vi ;-)

Lyxade till det med en latte idag ;-)

 





Kommentarer

[...] har spenderat hela dagen nere på stan idag där vi bland annat har hunnit med en liten dejt med Sara & lilla Tilde. Precis som Sara skriver så älskar jag spontana träffar då det är så enkelt. Man får göra [...]

Malin ☆

TACK för idag gumman - supermysigt! Jag snodde en av bilderna här, hoppas det är okej :)

Nu ska jag skrubba mig själv, vagnen och skötväskan. Kan inte släppa de där äckliga maskarna, haha! Mattias sa att det finns maskar (larver) som lever i träd som nästan ser ut som daggmaskar så de måste ha trillat ned från trädet. Så nu kan vi aldrig mer sitta under ett träd ;)

KRAM!

Svar: Tack själv <3

Jag kommer aldrig glömma maskarna! nu måste jag gå igenom håret ;-) hihi Uscha!

Kramis!
Sarasdiary

Spanienfrugan

Gottigt med latte :)

Svar: Ja det var det idag :-)
Sarasdiary

Romanique

Sv: Jaså minsan! Det var inte illa pinkat. Det händer nog inte allt för ofta :) Skönt med en frisk bebis som växer. Det ska bli så spännande att på tisdag få veta hur mycket denna lilla herren har ökat (som jag hoppas).

camilla

Känns inte som om jag gör annat än att fika hela dagarna.. haha! :) Ganska trevlig sysselsättning ändå! ;)

Hanna

Mysigt!




Kom ihåg mig?