Revenge


Kl. 13:22 |
Nu är vi hemma från fotografen och OJ vilka fina bilder det blev på vår fina tjej! Dock blev jag inte alls nöjd med bilden på oss tre men det är som vanligt när det gäller mig. Tycker aldrig jag blir bra på kort ;-) Men tillslut lyckades vi bestämma oss och till helgen kanske vi finns med i ST. Vi kommer väl hamna i Hudiksvalls tidning också men jag kan inte bestämma om det bara ska vara en bild på Tilde eller hela familjen :-) Vi får se, så håll utkik. Nu sover Tilde  fortfarande så nu ska jag passa på att fika lite och se ett eller två avsnitt av Revenge som jag missat. Älskar den serien! Lite senare ska vi packa in oss i bilen och fara iväg och handla. Dock har jag noll inspiration till vad vi ska äta. Det får nog bli en Linas matkasse snart...  




Kommentarer
Malin ☆

Åh vad spännande! Jag tror bilden på er blev jättebra. Fina, fina familjen <3
Kram gumman!

Svar: Tack fina du!
Sarasdiary

Tips på god mat som vi äter mycket nu när sambon och jag tränar är en god sallad med kött och sedan turkisk yoghurt (utblandad med goda kryddor efter smak alt. gör det som tzatziki) och sen när vi ska äta fisk blir det fisk i folie med lite smör, grädde, morötter, lök, citron och citronpeppar. Supergott!

Svar: Tack för tipset! :-)
Sarasdiary

Sandra

Hur fick ni Tilde att sova själv? Jag har en son på tre veckor här hemma som vägrar släppa taget om mig när han ska sova.. Alla tips mottages gärna :)

Svar: Är det om nätterna eller dagarna du menar ?

Natten - Första veckorna värmde vi hennes säng med värmedyna och det gillade hon ;-)
Sover alltid i egen säng, vilket är så himla skönt för en annan ;-)

Dagarna - Lite knixigare! Tilde sover bäst under promenad eller när tvättmaskinen eller diskmaskinen är igång här hemma. Annars brukar jag ligga bredvid henne till hon somnar och sen smyga ifrån ;-)
Sarasdiary

elinjosefine

Åh vad kul att få fina "fotograf-bilder" på lilltjejen. Och familjebilden blev säkert super! Men jag är precis som du... tycker aldrig jag blir bra på bild ;)

Pia

Vad spännande det ska bli att få se korten , dom blev säkert super fina:-)

Svar: Superfina :-)
Sarasdiary

Emelie

Ser fram emot att få se er i tidningen! :-) då blir det ett utklipp och spara!! :-D

Jessica

Vilken sida tittar du på Revenge? Jag följer serien på torsdagar, men ibland har jag missat något avsnitt.. Kram!




Kom ihåg mig?