Jordgubbar med mynta och Citroncreme
Kl. 18:00 |
6 kommentarer
1 liter jordgubbar
2 dl socker
1 dl Myntablad
Citronkesella
Mixa socker och mynta till ett grönt socker. Snoppa jordgubbarna. Servera myntasockret och citronkesellan bredvid att doppa jordgubbarna i.
:-)
Givetvis går det bra att göra egen citronkräm också;
1 st citron 2 dl créme fraiche 2 msk strösocker
Skölj citronen i ljummet vatten och riv skalet. Vispa creme fraiche, socker och citronskal till ett fast skum
Mums mums mums!
Såg riktigt mumsigt ut!
Satan vad gott det lät, måste prova.
Gud vad gott det där låter. Måste testa :D
Åh så gott det låter! Och ser ut!
Synd att vi inte har kesella här. Får svänga ihop den hemmagjorda varianten :) Tack för tips!
Det är ju synd att jag inte äter mejeriprodukter hihi Så gott det låter och ser ut
visst var det gott??:-)