En skön dag


Kl. 16:31 |
Hej bloggisar! Jag & Tilde har precis kommit hem från en mysig date ute i Hov med Sara & fina Kerstin :-) Igår kom "lilla familjen" äntligen upp till sundsvall och ska vara här hela sommaren. Vi är såklart jätteglada för det. Lilla Kerstin kom till världen två veckor före Tilde. Till helgen får vi äntligen träffa grabbarna som nyligen kommit till världen. Som vi längtar! :-) Jag vet inte om jag har nämnt det men vi är 5 stycken som har/ska få/ fått barn nu mellan April- Juli! Jag lovar, det var inte planerat att vi skulle tima in varandra så bra ;-) Så gissa om vi blev paff när vi alla skulle berätta, hihi! Tilde älskar att sova ute och samlar på sig många fler timmar sömn än när vi bara är hemma. Efter dagar som just idag önskar jag vi bodde i ett litet hus eller ett radhus..  

Vi tog med oss jordgubbar och glass GB´s med sandwich, MUMS säger jag bara :-)

Jag fick inte med mig vagnen idag men detta gick ju det också. Myggnätet passar lika bra till vagnen som till babyskyddet :-)

Inte utan min IMSDAL flaska ;-)





Kommentarer
Spanienfrugan

Vad desserten ser god ut!
Härligt att hon sover så bra ute.

Jeanette(Sundsvall)

Längtan efter hus/radhus blir alltid stor på sommarhalvåret när man bor i lgh. Men på vintern är det rätt bekvämt :). Vi har bott i radhus (här i Sundsvall) i drygt ett år nu och det är ett väldigt lagomt boende, vi trivs kanon.

[...] efter att hon fick sin lilla grabb. K är en av flera kompisar som av en slump blev gravid nästan samtidigt som jag och J [...]




Kom ihåg mig?