Casiopeija by the sea


Kl. 11:07 |
Hej bloggisar. Våran favorit restaurang här i stan är som ni kanske vet Casiopeija och nu till sommaren kommer restaurangen att flytta ut till ”terassen”, liksom varje sommar. I år kommer de ha temat Casiopeija by the sea där menyn är inspirerad av lokala råvaror och havets läckerheter! Vad sägs om Bakad kolja med dill- och hummerbuljóng serveras med pilgrimsmussla, räkbrandand, blåmusslor, rökta räkor, räkchips och vit sparris ? Du kan spana in hela menyn HÄR! Ibland händer det att vi avslutar middagen med att spela lite roulette (vårat turnummer är 13) och det har även hänt att vi vunnit tillbaka våran middag :-) Johan har även några gånger fått vinst när han spelar black jack, vilket är kul! Hursom så läääääängtar jag till vi kan boka ett bord, njuta god mat och dryck och bara varandras sällskap♥ När skaffade ni barnvakt första gången ?




Kommentarer
Frida - Mamma till Lloyd

Lloyd var faktiskt 5 veckor första gången mormor satt barnvakt. Jag behövde få vila och samtidigt vårda kärleken mellan Tim och mig. Och eftersom Lloyd ändå åt ersättning på kvällarna så tyckte vi att det var okej.
Vi gick på bio och var borta totalt 2,5 timme och han hade i story sett sovit hela tiden :)
Man behöver egentid och få vila för att vara en bra mamma! :)
Kram kram

Svar: Vad skönt att höra Frida. Tilde är ju 6½ vecka nu och jag tror "vi" är redo. Kommer ju inte vara borta längen, utan det handlar ju bara om några timmar :-) Egentid är VIKTIGT!

Kramis
Sarasdiary

Pia

Ni vet att mormor finns:-)

Martina

Är ni redo så är hon det! Boka bord! Och barnvakt!

Svar: :-)
Sarasdiary

Eleni

Vart ligger den där restaurangen? Har aldrig hört talas om den. Längtar också efter att gå ut och äta bara vi två :) Har nog bara hänt 1-2 ggr sedan Maya föddes, så det kan vara därför :) Första gången vi skaffade barnvakt var nog Maya ganska exakt 4 månader. Guuud vilken ångest att vara ifrån henne, men det gick ju himlans bra :) Kram

Svar: Casinot :-)
Sarasdiary

Fia- mamma till Edison

Eftersom Edison satt fast i mina tuttar de första tre månaderna så fick vi vackert vänta tills efter det... ;) Men gör´r! Det är bra att komma ut för sig själva! :)




Kom ihåg mig?