Vaccination - check!


Kl. 14:47 |
Jajjamensan! I dag hade vi tid för Tildes första vaccination (Difteri, stelkramp, kikhosta, polio, Hemofilus inf B, pneumokocker och Hepatit B) kl 11.45 Det gick mycket bättre än vad vi hade föreställt oss! Nu är det bara att invänta biverkningarna, håll era tummar på att lilltjejen slipper få första febern. Tilde fick även vägas och mätas idag och nu har hon passerat 5 kg strecket även hon :-)

Visst har jag glömt att berätta för er att Tilde har tänder på G! :-) Hon är lite tidig våran tjej som även rullar från mage till rygg (ska göra det vid 5 månader).





Kommentarer
Sara E

Skönt att det gick bra:-) Viktor klarade sig fr biverkningar av sprutorna. Här har 2bissingar redan tittat fram:-) det går så fort nu så man vill stoppa tiden. Kram

Svar: Vad skönt!

Nu har febern kommit här hemma så nu har arbetsdräkten kommit på ;-)
Sarasdiary

Lina

Min Kevin började rulla från mage till rygg när han var 3 veckor. Hihi. Fast inga tänder har han ännu trots att han är 8 månader snart.

Svar: Oj, tre veckor! Hihi
Sarasdiary

Pia

Skönt att det gick bra med sprutan :-) ja hon är verkligen tidig !! Går alldeles för fort forsätt att bara njuta av bebis tiden snart är den förbi, kramis

Svar: :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?