Barnrummet


Kl. 04:08 |





Fin lampa till det blivande barnrummet ?

Hej bloggisar! Är på jobbet nu och har det riktigt behagligt, halva tiden har gått och det är bara 2 ½ timme kvar tills vi ska börja ta proverna. Jag sitter och kikar runt på lite inredning till barnrummet och det finns så mycket fint jag skulle vilja klicka hem :-)  Eftersom vi inte vet om det är en liten tjej eller kille så kommer det bli mycket basic färger i färgskalorna vitt, grått och svart iaf om jag får bestämma! Sen kommer det komma in färgklickar som ger rummet lite liv.



Två vita byråer skulle gärna få täcka den ena långväggen i rummet...



Den svarta hampen mattan från IKEA skulle vara perfekt inne i rummet...



Lampan från färg & form skulle gärna få stå i fönstret och sprida ljus...



Förvaring i färg & forms förvaringsaskar

Sängen som står inne i rummet kommer få stå kvar så längen den lille sover i vårat sovrum. Tror det kan vara skönt att ha ett rum där det finns en säng som man kan lägga sig i om det skulle bli några tuffa nätter. Soffan är inte allt för rolig att sova i...





Kommentarer
Mamma till William och Wilma

Det är så snyggt med de molmen :) Ha en fin måndag söta.kram

elinjosefine

Så mysigt och planera! Har inte bestämt om vi ska köpa så mycket till rummet nu. Kommer köpa någat att förvara kläderna i sen tror jag det får komma lite efter hand.

Men nu ska vi snart kolla på vagn iaf! Har ni bestämt vilken ni ska ha:)?

Johanna

Det är verkligen kul att inreda! Jag är redan klar med tjejens rum då vi fick veta att det var en liten tös för snart 1 1/2 månad sedan. Iom att jag är ledig om dagarna så kändes det bra att ta reda på så att jag kunde fixa barnrummet (som behövde både nytt golv, lister samt målas). :-)




Kom ihåg mig?