Ännu mera nyår


Kl. 20:13 |









Här har ni våran huvudrätt, Oxfilé med sötpotatisgratäng! Till förrätt åt vi våran favoritsoppa tomatsoppa som hettar med vitlöksbröd och hemmagjord färskost med smak av vitlök och färskbasilika. Efterätten var en supersmarrig chockladmoussetårta med pistagenötter & maräng.

Hej bloggisar! Hur har ni det ? Huua vilket väder vi har ahft idag i Sundsvall, regn och blåst samt blixthalka. Gissa om jag var lite nervös få jag skulle ta en promenad till apoteket, jag är så rädd att halka till. Johan har semester idag och i morgon så vi har haft en riktigt myseftermiddag och snart ska vi se film nr två.

 I morgon blir det en tur ut för att byta lite julklappar och kanske kika på rean som är kvar ? Jag skulle verkligen behöva uppdatera garderoben med nya underkläder! Nu ska jag dricka upp min kopp te och läsa era bloggar sen är det nog dags för filmen. Vi hörs igen i morgon :-)





Kommentarer
Malin & Prinsessan

Vilken underbar nyårsdukning vännen! Och ja, vilket väder vi haft idag. Hoppas det vänder snart, så himla tråkigt nu.. Vi får ta och ses något snart igen tycker jag :)



Kramis

Fia- mamma till Edison

Åh så fint och sååå gott det såg ut! MUMS! Sötpotatis är något som vi måste börja äta här hemma. :)

Catrin

åh vilket underbart porslin! Love!




Kom ihåg mig?