Tips!


Kl. 14:30 |

Just nu får du en spjälsäng på köpet om du köper en spjälsängsmadrass på IKEA. Dock gäller erbjudandet tills idag och så långt lagret räcker.

"Godmorgon" bloggisar!

Nu ska vi göra oss ordning och bege oss mot Olearys för söndagsmiddag med Johans föräldrar. Sen blir det en tur mot IKEA för att spana in sängen. Det var ju verkligen en bra deal, eller hur ?





Kommentarer
Nikita

Sängen är jättefin åxå vi har den till meja :-)

carolina

Hejsan Sara! Hoppas att allt e bra med dig. Verkligen bra deal :) Så blev det en sådan säng? Ha en fortsatt fin söndag! Kram

Svar: Nej det blev inte den sängen eftersom den var slut. Hade gått åt som smör!
Sarasdiary

Emelie

Vilket klipp! :-)

Svar: Tyvärr så var den ju slut :-(
Sarasdiary

Mickan, Gravid v. 36

Visst var det ett superbra erbjudande. Vi åkte till IKEA i lördags och sängen var slut på vårt varuhus med. Däremot fanns det madrasser och efter ett samtal med IKEA onlines kundtjänst så gick de med på att om jag köpte madrassen på varuhuset så kan de skicka en säng hem till oss utan kostnad. Så vi fick ta del av erbjudandet ändå. Det gäller att inte ge sig i första taget. Hehe. :P

Svar: Vilken tur ni hade! :-)
Sarasdiary

Hihi, attans för dig då!! vi var där på fredagkväll och inhandlade en säng! Då hade dom dock bara 4 kvar! ;) Så jag förstår att det var slut då du kom dit!! Synd för sängen är ju så jäklarns fin!!




Kom ihåg mig?