Saturday diary


Kl. 19:03 |
Hej bloggisar! Antar att många av er har ledig helg och har varit ute och njutit det underbara vädret som har varit idag ? Själv så har jag sovit, dock bara till kl 14.00, så inatt kommer jag säkert vara trött på jobbet ;-) När jag klev upp så blev det frukost framför herrarnas skidor och sen blev det en spontantur till IKEA. Nu har jag precis kommit upp ur ett skönt varmt bad med tända ljus, det är så otroligt skönt mot magen. De senaste dagarna har jag fått jobbiga sammandragningar och varma bad är den bästa medicinen har jag märkt. När jag kom upp därifrån hade J förberett allt till middagen så nu är det bara att stoppa in det i ugnen.

En stor lördagskram till er bloggisar! :-)





Kommentarer
Mickan (Gravid v. 34)

Visst är det skönt med varma bad... Själv får jag nöja mig med att sitta på golvet i duschen. :P Men det funkar det också. Börjar dock bli lite svårt att ta sig upp igen. Haha.

Hoppas du har en bra dag!

Svar: Du får ställa in en pall i duschen :-) hihi
Sarasdiary

elinjosefine

Sammandragningar kommer här också när jag anstränger mig. Ingen trevlig historia men det är ju inte farligt.

Hoppas ni haft en mysig söndag!!

Kramar

Svar: Skönt att veta att det inte är något farligt. Men tycker det är lite jobbigt att sammandragningarna även kommer i vila. Men men, det är ju bra att kroppen tränar inför det som komma skall :-)
Tack detsamma! Jag sov mig igenom hela söndag pga jobb ;-)

Kram kram
Sarasdiary

Emelie

Hoppas du får en bra sista natt innan lite ledighet! :-) KRAM

Svar: Natten var bra trots överbeläggninar ;-) KRAM!
Sarasdiary




Kom ihåg mig?