Kort update


Kl. 16:07 |
Hej bloggisar! Vi har fortfarande inget internet eller tv. Men tänkte gör en liten update fast det går fruktansvärt segt. Idag har vi varit hos barnmorskan, men tyvärr hade vi tiden igår så det blev bara provtagning och boka ny tid. Jag blev så less och besviken. Efteråt blev det en lunch tillsammans före J skulle tillbaka på jobbet. För mig blev det en tur  till birsta där jag uppdaterade bebisens garderob med kläder från hm, pop och kapahl. Tycker det fortfarande är svårt att välja vilken storlek man ska köpa. Hur många ombyten per storlek? Hoppas allt är bra med er :-)




Kommentarer
Sanna

Hur mycket kläder som behövs beror ju på hur ofta man tvättar, har ni egen maskin? Annars är det nog en ovärderlig investering. Sen beror det på bebisen också, Frida kunde äta hur mycket som helst så därför kaskadkräktes hon typ sju gånger om dagen medan Erik kunde hosta upp en skvätt ibland.

Svar: Vi har egen maskin och det känns verkligen skönt! :-)
Sarasdiary

Nikita

Köp några ombyten i 50 å några fler i 56 , några plagg i dubbel strl 50/56 :-)

Svar: Det har jag gjort och nu är det köpstopp till den behagar att titta fram :-) Vart hittar man dubbelstorlekar ? Kram
Sarasdiary

Sara E

Hej Saris! åh vad tråkigt med BM bseöket, dom är ju höjdpunkterna nu som gravid:-) hoppas du snart får komma dit igen. Jag har väldigt få plagg i storl 56. Inga i 50 tror jag, möjligen 1 el 2. Det beror ju helt på vilken size bebis har förstås också. De där första storlekarna brukar man få väldigt mkt av ändå när alla besökare trillar in. Så köp inte en uppsjö, bara du har några. Du får skicka ut karln sen med en lista, när ni vet om de blir en p el f :-) de ska jag göra! imorn is the day för mig...lär ju gå över som det känns nu! jobbar du inatt? kramis

Svar: Ja men ellerhur! Gravid hormonerna tog nästan över ;-) hihi. Men vi ska dit på onsdag och då blir det till Granlo vc istället, perfekt med bara 100 meters avdstånd :-) Det är ju som sagt svårt att veta vilken storlek bebisen kommer vara men Johan får åka och handla om det skulle fattas något. Nu har jag några set i 50 och några i 56. Nu har jag köpstopp tills den behagar att titta ut :-) Vad spännande det är nu! Så himla nära till eran lilla kommer och säger hej :-)

Jajjamen, gör natt 1/3 nu. 10 pass kvar efter inatt... KRAM
Sarasdiary

carolina

Hej Sara! Hoppas att att allt e bra med dig/er. Vi har haft turen att få mycket bebiskläder. Eftersom vi inte har egen tvättmaskin, så har vi ganska många uppsättningar av klädstorlekarna 50 och 50-56. Köp inte på er för mycket, då dem små liven växer jätte snabbt i början. På 6 veckor har lillen blivit 6,5 cm längre :)
Ta hand om er, trevlig helg! Kram




Kom ihåg mig?