Inspiration - Barnrum


Kl. 14:32 |

Enkelt är min melodi 

Bild: hemnet

Vi har börjat få lite småpanik med att fixa barnummet. Jag vet ungefär i mitt huvud hur vi ska göra, så egentligen är det ju bara att sätta igång. Förstår bara inte varför det ska vara så svårt att ta tag i vissa saker...





Kommentarer

Jag började med vårt i stort sätt så fort vi fick reda på könet. Men jag är ledig om dagarna så blir lätt så att minsta lilla projekt blir mitt heltidsjobb om dagarna. Bara kul tycker jag som älskar att måla och fixa :-)

Svar: Skulle jag också vara ledig så skulle nog rummet ha varit färdigt :-)
Sarasdiary

Mathilda

Vår dotter är 7 månader och vi har inte ens fått tummen ur till hennes rum (nu ska vi dessutom flytta i september så vi hoppar helt och hållet över att fixa i ordning något rum till henne i nuvarande bostad) så inte behöver du känna panik över den saken.

Svar: Skönt att höra! Bebisen kommer ju ändå sova inne med oss första tiden så du har rätt i att man inte behöver fixa färdigt :-)

Kram
Sarasdiary

Karolina, gravid i v. 37 ♥

Snyggt! Gillar bild nr 2 lite extra:)

Svar: Samam här :-)

Kram
Sarasdiary

Emma -Mamma till Kira

Det är såå roligt att inreda barnrum. Håller på att få in de sista pusselbitarna i dotterns rum. :)

Svar: Ja jag kan tänka mig det. Jag längtar till jag ska sätta igång. Tror det får bli när jag slutat jobba :-)
Sarasdiary

camilla

Åh vad jag längtar till att få börja inreda i Eltons rum. Men i början är dem ju inte i så stort behov av ett eget men man vill ändå ha fixat! :)

Kram

Jennie & Grodorna

Jag gillar också då det är simpelt.
Vi kör med enkla sovrum till våra två barn sedan har dom ett gemensamt lekrum där det mestadels ser ut som en bomd som slagit ner :)

Svar: Smidigt att ha ett gemensamt lekrum :-) Å det är ju klart att där ska det se ut som en bombnedslag, det vore väl lite kontsigt annars :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?