Tilde 8 månader


Kl. 12:04 |

Tilde har hunnit bli åtta månader så här kommer lite snabb fakta om våran lilla tjej. Visst har det blivit lite skillnad på fyra månader ?

♥ Tilde väger 8350 gram är 69 centimeter lång och har ett huvudomgång på 44.8 cm. ♥ Har storlek 68-74 i kläder. ♥ Somnar (alltid!!) klockan 19.00 inför natten och gör morgon ca kl 07.00 ♥ Sover oftast hela nätter utan att äta. Om hon vaknar tidigare än kl 07.00 får hon mat och somnar sedan om, även om det i bland kan ta upp till en timme. Det är inte ok att stiga upp före kl 07.00 här hemma. ♥ Tycker det är roligt att vinka ♥ Pratar för fullt. Kssssss, itta och utte är favorit orden. I morse hördes också det första dada! ♥ Är fortfarande rädd för män och börjar grina så fort hon ser en. ♥ Har inta börjat krypa än och det njuter jag av så läääänge det bara går. Ingen brådska här inte ;-) ♥ Kan sätta sig upp från liggandes på rygg om jag stödjer liiiiite på benen.

Egentligen finns det hur mycket som helst att skriva men vi nöjer oss såhär :-)

 




Kommentarer
Malin S

Sötis! Fort det går dåååå!

Nena: Foto - DIY - Inredning

Hon är ju så söt så man smälter :) Mer och mer lik dig också tycker jag :)

Pauline

Gud va lik hon är dig tycker jag <3 så himla söt.

Ja jag hoppas verkligen att hon börjar sova bättre snart igen. Jag som trodde hon skulle börja sova bättre ju äldre hon blev men där hade jag visst fel.

Hoppas ni får en trevlig helg! Kramar

Lisa

Grattis världens sötaste Tilde! Du är så go och söt! Lika söt som din mamma!

Kram på er

Anna Överhem

Helt rätt! Njut medan hon är mer stilla av sig..sen är det ju inte alla som kryper heller, varken A eller R har krupit, de har ålat och hasat sig fram (R hoppar sig fortf fram på rumpan, haha), så vi kan väl njuta tillsammans innan de ska upp på två ben o vingla runt och riva ner allt runt omkring :)
Trevlig helg (igen;)
Kramar

Carolina

Sötnos! Och så långt hår! Har alltid fått höra att mina tjejer haft mkt hår, men här ligger min Moa i lä.. :-)

elinjosefine

Åhh hon är så søt!! Galet att det redan är så stooora :)

Svar: Ja eller hur! Känns som igår vi hade mage :-)
Sarasdiary

Hanna

Så SÖT!

Svar: :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?