Kaspar


Kl. 10:43 |
Godförmiddag på er! Här har vi haft en liten konstig morgon då jag och Tilde gick och la oss igen direkt efter att hon ätit sin grötfrukost. Jisses så trött hon var ;-) Men jag klagar inte, det var så skönt att få gå och lägga sig i sängen igen ;-) hihi Har nu under min frukost suttit och spanat runt på lite tapeter, det finns ju så många. Jag har alltid gillat Kaspar tapet och den finns i flera färger. Jag skulle inte kunna bestämma mig om det skulle bli den rosa/vita eller svarta/vita! Finns hos designonline! Nu ska vi klä på oss och sen gå ut en stund efter Tilde ätit sin lunch! En långpromenad får bli dagens motion...




Kommentarer
Pauline

Gud så skönt att hoppa ner i sängen igen och sova en stund till. Jag hade också god lust med det i morse men jag hade för mycket att göra här hemma så jag skulle inte få någon ro.

Skönt med en långpromenad. Vi ska också ge oss ut efter lunch =) Kram

Svar: Tror det är första gången som det händer. Tilde måste ha legat vaken en bra stund innan vi hörde henne i morse, hon brukar lägga sig efter att hon varit vaken i ca 2 timmar. Efter lunch är den bästa tiden att gå ut tycker jag. Blir så stressigt på morgonen ;-) hihi

Ha en fin dag! Kram
Sarasdiary

Jeanette(Sundsvall)

Den rosa har Tyra i sitt rum. Den är på två väggar och så har vi en helvit på de andra två. Vi trivs jättebra med det :).

Svar: Jag kan tänka mig det! Den är så fin. Jag hade tänk ha den på en vägg här hemma och ja, den rosa är ju så fin. Älskar ju den den rosa nyansen också! :-)
Sarasdiary

Nena: Foto - DIY - Inredning

Den rosa känns mycket snällare än den svartvita som är mer kontrastrik. För två år sedan hade jag definitivt valt den svartvita.. Nu väljer jag den rosa utan tvekan :p Knasigt hur man kan ändra smak :)

Nikita

Åh den rosa ! Så fin !!!

Sara T

Åh de tapeterna är så fina! Jag hade nog valt den svart-vita då det ändå blir så mycket färg i ett barnrum med leksaker och andra grejer :-).

Carolina

Fina! Skulle nog valt svart/vit...




Kom ihåg mig?